27 / 04 / 2024

Yeşil GYO yıl sonu değerleme raporu

Yeşil GYO yıl sonu değerleme raporu

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre Yeşil GYO 2015 Güzelşehir AVM değerleme raporunu yayınladı.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Yeşil GYO'dan son dakika Innovia 4 açıklaması: İnşaat neden başlamıyor?

Yeşil GYO Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Innovia 4 projesinde son durum ne? İnşaat başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Yeşil GYO'dan İstanbul Tower 205 açıklaması: İcradan satış gerçeği yansıtmıyor!

Yeşil GYO İstanbul Tower 205 projesi ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İstanbul Tower 205 projesi icradan satılıyor mu? İşte ayrıntılar ve Yeşil GYO'nun açıklaması...

Yeşil GYO 2022'nin ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? Resmen açıklandı! 

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket 30 Eylül 2022 tarihi itibarıyla 410 milyon 742 bin 617 Türk Lirası hasılat elde etti. Peki Yeşil GYO'nun dönen varlıkları, aktif toplamı ve özkaynakları ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği!

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği bugünkü 31864 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO Esenyurt'ta yer alan arsalarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı. Peki Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Yeşil GYO ilk 9 ayda 55.7 milyon TL satış geliri elde etti!

Yeşil GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket, 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 hesap döneminde 55 milyon 674 bin 374 TL satış geliri elde etti. 

Yeşil GYO'nun iflas davaları Kasım'da başlayacak!

Yeşil GYO'ya ilişkin son dönemlerde doğrudan alacaklıları tarafından peş peşe iflas davaları açılıyor. Bakırköy 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi ve Bakırköy 3'üncü Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açılan davalar, Kasım'da görülecek.

Yeşil GYO kar payı dağıtacak mı?

Yeşil GYO tarafından 2020 yılı faaliyetleri sonucunda SPK mevzuatına göre (241.362.069) TL Zarar, Yasal kayıtlara göre de (120.982.097) TL Zarar oluştuğu için kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi.

Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'nun 2. Toplantısı 2 Eylül'de yapıldı. Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı.

Yeşil GYO yönetim kurulu komitelerini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı müteakiben aldığı yönetim kurulu kararına istinaden, yönetim kurulu komiteleri seçildi. 

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Yeşil GYO yıl sonu değerleme raporu Haberi

Yeşil GYO yıl sonu değerleme raporu



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun (III-48.1) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan Güzelşehir AVM projemize ilişkin yıl sonu değerleme raporu ekte yer...