09 / 05 / 2024

yeşil pes sistemi

yeşil pes sistemi

PES (Premium Emlak Sistemi) detayları kapsamında Yeşil Holding İnşaat Grubu'nun kolay ev almaya yönelik başlattığı bir sistem bilgisini verebiliriz. PES sisteminin detayları aşağıda yer alıyor...

Yeşil dönüşüm için "Ulusal Emisyon Ticaret Sistemi" geliştirilecek

Orta Vadeli Programı kapsamında, Yeşil Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte Yeşil Endüstri Bölgesi Sertifikasyon Sistemi birlikte tamamlanarak, çevreye duyarlı, sürdürülebilir sanayi ve döngüsel ekonomi alanları oluşturulmasına hız verilecek. İşte haberin detayları..

Ulusal Yeşil Sertifika Sistemi ile 500 bina sertifikalı!

Son zamanlarda çevreci olmasıyla gündeme gelen yeşil binaların sayısı artıyor. Altensis’in kurucu ortaklarından Emre Ilıcalı yeşil binalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Ilıcalı, 2020 yılından itibaren 500’ün üzerinde yeşil sertifikalı bina olduğunu aktardı.

YeS-TR ile yeşil bina sayısı artıyor!

Ulusal Yeşil Sertifika Sistemi tarafından geliştirilen YeS-TR ile yeşil bina sayısı artıyor. 2021 yılından itibaren binalar belgeli olacak.

Amasya Belediyesi'nin yeni binasının enerjisi Yeşilırmak'tan!

Amasya Belediyesinin yeni binasının enerji ihtiyacı Yeşilırmak'tan sağlanacak. Binanın elektrik üretimi ve ısıtma sistemi Türkiye'deki tek yapı olma özelliğine sahip.

BEDAŞ en yeşil ikinci ofis oldu!

BEDAŞ, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) kullanarak "kağıtsız ofis" uygulamasına geçen şirketin ofisi "En Yeşil Ofis" araştırmasında ikinci oldu.

ÇEDBİK Konut ve EDGE Yeşil Bina Sertifika Programı 28 Şubat'ta!

Türkiye'nin ilk ve tek Yeşil Bina Sertifika Sistemi olan ÇEDBİK-Konut Sertifika tanıtım toplantıları devam ediyor. ÇEDBİK Konut ve EDGE Yeşil Bina Sertifika Programı 28 Şubat'ta yapılacak. 

Yeşil Havalimanı için 4 mühendis görevlendirildi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 4 çevre mühendisi, havalimanlarında TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve Yeşil Havalimanı Projesi'nin takibini yapacak.

Yeşil binalar için ulusal sertifikasyon sistemi kurulacak!

Çevre ve Şehirçilik Bakanlığı Sürdürülebilir Yeşil Binalar ve Sürdürülebilir Yerleşmelerin Belgelendirilmesine Dair Yönetmelik'le ilgili bilgilendirme notu yayınladı.

Alanya Yeşilöz Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Antalya Alanya İlçesi, Yeşilöz Mahallesi Akaryakıt ve LPG Boru Hattı ve Dolfen Sistemi 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları, dün askıya çıktı.

Ulusal yeşil bina bilgi sistemi nedir?

Yer seçimi, tasarım, inşaat, işletme, bakım, tadilat, yıkım ve atıkların bertarafını kapsayan yaşam döngüsü boyunca sürdürülebilir ve çevreye asgari düzeyde zarar veren binaya deniyor. Peki, ulusal yeşil bina bilgi sistemi nedir?

Flex Kurtköy'e yeşil bina sertifikası!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Flex Kurtköy projesi dünyadaki en geçerli yeşil bina sertifika sistemi olarak bilinen Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) Gümüş sertifikası aldı.

Türkiye'de yeşil çatı sistemi yaygınlaşıyor!

Yeşil çatı sistemi, son yıllarda Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Teknolojiyi uygulayan firma sayısı çoğalınca rekabet de arttı. Metrekare fiyatları 20-30 euro'dan 6-7 euro' ya kadar düştü...

İZBAN'ın yeşil düğmeleri 700 bin kwh enerji tasarrufu sağladı!

İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN) trenlerindeki kapıların yolcular tarafından açılmasını sağlayan çevre dostu yeşil renkli düğmeler, yılda yaklaşık 700 bin kwh enerji tasarrufu sağlarken trenlerin karbondioksit salınımını da yılda 400 bin kg. azaltıyor...

yeşil pes sistemi Haberi

yeşil pes sistemi


PES (Premium Emlak Sistemi), Yeşil Holding İnşaat Grubu’nun kolay ev almaya yardımcı olmak amacıyla geliştirmiş olduğu bir sistemdir. Yeşil GYO PES (Premium Emlak Sistemi) detayları olarak kolay ev alınırken aynı zamanda gelir sağlayan gayrimenkul finansman modeli olduğunu söyleyebiliriz.

Yeşil GYO premium emlak sistemi ile Yeşil Holding bünyesinde bulunan veya iştiraki olan şirketlerin projelerinde her zaman avantajlı ve yüksek gelire sahip gayrimenkullerin alınması sağlanıyor.


PES (Premium Emlak Sistemi) detayları içerisinde sağladığı avantajlardan söz etmek gerekirse merak edilen sorular şöyle cevaplanıyor:


1) Standart kiradan 2 kat fazla garantili kira geliri sağlanabiliyor… 


Türkiye’de ilk kez gayrimenkulü gerçek bir yatırım aracına dönüştüren Innovia Suites, İstanbul başta olmak...