02 / 10 / 2024

yeşil sertifikalı ağaoğlu projeleri

yeşil sertifikalı ağaoğlu projeleri

Ağaoğlu Andromeda Gold projesi yüzde 20 enerji tasarrufu sağlayarak, çevre dostu yeşil binalara Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED Gold Sertifikası’ nı elde etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeşil mutabakat açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kendi enerjisini üreten evler ve mahalleleri yaratacağız" dedi.

Ağaoğlu Maslak 1453'e leed gold yeşil bina sertifikası!

Ağaoğlu Maslak 1453, dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği ödülü olan LEED GOLD sertifikası aldı. 

Ali Ağaoğlu, lüks yatını Petek Ertüre'ye tahsis etti!

Ali Ağaoğlu’ndan Ali Ege adında bir oğlu olan Petek Ertüre, iş adamının lüks yatında görüntülendi. Lüks yatını Ertüre’ye tahsis eden Ağaoğlu’nun işleri nedeniyle İstanbul’da olduğu öğrenildi.

Ağaoğlu Central Park LEED Gold Sertifikası adayı!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park projesinde satışlar devam ediyor. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilen proje çevre dostu yeşil binalara verilen LEED Gold Sertifikası adayı.

Ağaoğlu Düzce'ye çimento fabrikası açacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Yığılca ilçesinde çimento fabrikası açacaklarını bildirdi. Ali Ağaoğlu, oğlu Alican Ağaoğlu'nun Düzce'nin Yığılca ilçesinde kuracağı çimento fabrikasının yerini inceledi.

Ağaoğlu'ndan Düzce'ye çimento fabrikası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Düzce Yığılca ilçesinde çimento fabrikası açacaklarını bildirdi. . Oğlu Alican ile ilçeye gelen Ali Ağaoğlu, çimento fabrikasının yerini inceledi.

1997 yılında Ağaoğlu My City İstanbul satışa sunulmuş!

1997 yılında Ağaoğlu'nun ilk konut projesi olan Ağaoğlu My City İstanbul (Ümraniye), Anadolu Yakası'nda 48 bin 270 metrekarelik bir arazide kurulacakmış. Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan sitedeki konutlar dolar bazında sabit taksitlerle satılacakmış

Ali Ağaoğlu: İstanbul ve Türkiye'yi tanıtacağız!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Agaoğlu "2023'te gayrimenkul piyasasına kalite, sürdürülebilirlik, sertifikasyonlar ve yeşil alanlar yön verir" dedi...

Ali Ağaoğlu: Konuta yüzde 20'ye yakın zam yolda!

Ali Ağaoğlu, önümüzdeki günlerde yüzde 15-20'ye yakın bir fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu söyledi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut satın almayı düşünenlere bazı tavsiyelerde bulundu...

Ali Ağaoğlu: Şantiyelerdeki ölümler iş kazası değil cinayet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Gerekli önlemlerin olmadığı şantiyedeki ölümler kaza değil cinayettir. Biz her türlü maliyeti göze alıp yeni sistemler uygulamaya soktuk. İnsan hayatı hiçbir bedel ile kıyaslanamaz” dedi.

Ali Ağaoğlu: Şantiyelerdeki ölümler kaza değil cinayet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Gerekli önlemlerin olmadığı şantiyedeki ölümler kaza değil cinayettir. Biz her türlü maliyeti göze alıp yeni sistemler uygulamaya soktuk. İnsan hayatı hiçbir bedel ile kıyaslanamaz” dedi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'ye Cartier marka bilezik hediye etti!

Eski hayat arkadaşı ve oğlunun annesi Petek Ertüre'nin doğum gününe sürpriz bir baskın yapan işadamı Ali Ağaoğlu, genç kadınla karşılıklı göbek attı. Ağaoğlu Ertüre’ye Cartier marka bir bilezik hediye etti...

Ali Ağaoğlu: Finans değil, rant merkezi!

İstanbul Finans Merkezi’nin hudutları torba yasa ile değiştirilerek Ataşehir’den Ümraniye Belediyesi’ne aktarıldı. Böylece rant devredildiği iddia edildi.Ali Ağaoğlu konu ile ilgili 'Finans değil, rant merkezi' dedi.

yeşil sertifikalı ağaoğlu projeleri Haberi

yeşil sertifikalı ağaoğlu projeleri

Ataşehir’de, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu, yüksek yatırım fırsatı sunan Andromeda Gold projesi sahip olduğu çevreci yaklaşımıyla Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED Yeni Binalar kategorisinde Altın seviyesinde sertifika almaya hak kazanan Türkiye’deki en büyük konut projesi olmayı başardı.


Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) standardındaki LEED sertifikalı proje


LEED sertifika sistemi, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilmiş bir çevre dostu sertifikasyon sistemidir. Bu sistem projeleri, sürdürülebilir arazi, su ve enerji verimliliği, kullanılan malzeme ve kaynaklar, iç mekân yaşam kalitesi, inovasyon ve tasarım gibi kriterler değerlendirildi.


Andromeda Gold, yağmur suyunun toplanıp bahçe sulamada değerlendirilmesi, binada verimli su armatürlerinin kullanılması, bina tasarım ve inşaatında sürdürülebilir malzemelerin tercih edilmesi, iç mekanlarda insan sağlığı ile ilgili uluslararası standartlara uygun özellikte malzemelerin kullanılması gibi...