06 / 05 / 2024

Yeşil Yakalı nedir

Yeşil Yakalı nedir

Soyak, Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı’nı bir adım daha öteye götürerek Yeşil Yakalı isimli bir gönüllülük programı başlattı. Yeşil Yakalı çalışan unvanını kazanabilmek için çalışanların gönüllü olarak imzalayacakları bir iyi niyet bildirgesi hazırlandı...

İnşaat sektöründe yeşil çimento dönemi başlıyor! Yeşil Çimento nedir?

İnşaat sektöründe kullanılan çimento ve beton gibi temel yapı malzemelerindeki ürün özelliklerinde değişikliğe gidildi. Teknolojik gelişmeler sayesinde malzeme ve ürün portföyünde değişimler yaşanıyor. Bildiğiniz çimentonun rengini unutun, inşaat sektöründe artık yeşil çimento dönemi başlıyor...

Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Son günlerde yeşil mutabakat gündemden düşmüyor. Peki yeşil dönüşüm sürecini belediyeler mi yönetecek? Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Yeşil Mutabakat yapı sektörünü nasıl etkileyecek?

Yeşil Mutabakat Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınması için önemli bir imkan olarak belirtiliyor. Peki nedir Yeşil Mutabakat? Çimento ve yapı sektörlerini nasıl etkiler? İşte detaylar...

Yeşil sertifika nedir?

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği'ne göre yeşil sertifika isteğe bağlı olarak alıyor. Peki, yeşil sertifika nedir?

Yeşil bina nedir?

Yeşil bina ve yeşil bina sertifikasına ilişkin esaslar geçtiğimiz günlerde Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği kapsamında yayınlandı..

Yeşil binalar için düğmeye basıldı!

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği yürürlüğe girdi. Peki nedir bu Yeşil Sertifika Yönetmeliği ve nasıl alınır?

Soyak’lı Yeşil Yakalı Çalışanlar ilk yıllarını tamamladı!

Soyak’ın Yeşil Yakalı Çalışanları bu değişimle, karbon ayak izinde 90 tonluk yani yüzde 18’lik bir düşüş sağlayarak, sürdürülebilir bir dünya için örnek bir davranış sergilediler.

Soyak Holding’in yeşil yakalı çalışanlar etkinliği 23 Mayıs'ta gerçekleşti!

Soyak Holding’in Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı çatısı altında hayata geçirdiği gönüllülük projesi ‘Yeşil Yakalı Çalışan’lar, 23 Mayıs Cumartesi Günü bisiklet turu etkinliğinde bir araya geldi.

Ulusal yeşil bina bilgi sistemi nedir?

Yer seçimi, tasarım, inşaat, işletme, bakım, tadilat, yıkım ve atıkların bertarafını kapsayan yaşam döngüsü boyunca sürdürülebilir ve çevreye asgari düzeyde zarar veren binaya deniyor. Peki, ulusal yeşil bina bilgi sistemi nedir?

Sürdürülebilir yeşil bina nedir?

Sürdürülebilir yeşil binalar ile sürdürülebilir yerleşmelerin belgelendirilmesine dair yönetmelik, 8 Aralık 2014 tarihinde 29199 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, sürdürülebilir yeşil bina nedir? İşte sürdürülebilir yeşil binalar...

Soyak, yeşil yakalı gönüllülük programı başlattı!

Soyak, Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı çerçevesinde Yeşil Yakalı isimli bir gönüllülük programı başlattı. Başarılı olanlar Dünya Çevre Günü'nde ödüllendirilecek. Çalışanlar programa katılabilmek için 25 taahhüdü yerine getiriyor.

Soyak'ta Yeşil Yakalı çalışan dönemi başlıyor!

Yeşil Yakalı çalışan unvanını kazanabilmek için çalışanların gönüllü olarak imzalayacakları bir iyi niyet bildirgesi hazırlandı. Dr. M. Emre Çamlıbel'in de imzaladığı İyi Niyet Bildirgesi'ni imzalayan Soyak çalışanlarının sayısı 91'e yükseldi.

Soyak Holding yeşil yakalı isimli program başlattı!

Soyak Holding, Yeşil Yakalı isimli bir program başlattı. Program ile isteyen çalışanlar İyi Niyet Bildirgesi imzalıyor. Çalışanlar yeşil yakalı olabilmek için bazı sorumlulukları yerine getirmeyi taahhüt ediyor.

Yeşil Yakalı nedir Haberi

Yeşil Yakalı nedir

Soyak, Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı’nı bir adım daha öteye götürerek Yeşil Yakalı isimli bir gönüllülük programı başlattı. Yeşil Yakalı çalışan unvanını kazanabilmek için çalışanların gönüllü olarak imzalayacakları bir iyi niyet bildirgesi hazırlandı. Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel’in de imzaladığı İyi Niyet Bildirgesi’ni imzalayan Soyak çalışanlarının sayısı 91’e yükseldi.



Kurumsal kültürü Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı üzerine bina edilen Soyak’ta Yeşil Yakalı Çalışan dönemi başladı. Yeşil yakalı çalışan unvanını kazanabilmek için, çalışanların gönüllü olarak imzalayacakları bir iyi niyet bildirgesini ilk olarak Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel imzaladı. Bu gönüllü programda çalışanlar yeşil yakalı olabilmek için gerek iş hayatında, gerekse özel yaşamlarında bazı sorumlulukları yerine getirmeyi taahhüt ediyorlar. Bu sorumluluklar içinde yer alan 25 taahhüdün bazıları şöyle: 


·Asansör kullanımını azaltmak


·Çıktı alımında kağıdın...