11 / 05 / 2024

yeşil yatırım kar dağıtımı yapacak mı

yeşil yatırım kar dağıtımı yapacak mı

Yeşil Yatırım Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı a013 yılı faaliyetleri sonucu oluşan zarar sebebiyle kar dağıtımı yapılamayacağını bildirdi. Yeşil Yatırım Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Büyükşehirlerde yüksek kira yerine bu ilde 1+0 ev yatırımı daha mantıklı! 30 bin TL'ye bile arazi alabilirsiniz!

Son zamanlarda arsa ve arazi yatırımlarına olan talep artarken, toprak yatırımcısı Aksel, peş peşe arazi yatırımında mantıklı yerleri açıklıyor. İşte 30 bin TL'ye bile arazi alınabilen o il...

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Vatandaşlık almak için gayrimenkul yatırımı 750 bin dolar olmalı...

Gayrimenkul alımı veya yatırım karşılığı olarak yabancılara verilen ikamet izni ve vatandaşlık verilmesi konusunda önemli değişiklikler bekleniyor. İşte haberin detayları...

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

ABD'den Türkiye'ye peş peşe uyarı! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya!

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo'nun Türk mevkidaşı Elitaş'ı aradığını ve Rusya'ya yönelik yaptırımlar konusunda uyardı. Ardından Amerikan Ticaret Odası'nın Türkiye ofisine bir uyarı mektubu gönderdi! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya...

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Güney Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı karşılığında vatandaşlık!

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) yatırım karşılığı vatandaşlık programında meydana gelen nedeniyle ülkede bir takım kararlar alındı. 

Polat Holding'ten Göbeklitepe'ye enerji yatırımı!

Enerji alanında yatırımlarına hız veren Polat Enerji, Göbeklitepe'de hayata geçireceği RES projesine yaklaşık 140 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor.

Kıbrıs Rum kesiminde tartışmalı yatırım karşılığı vatandaşlık programı iptal edildi!

Güney Kıbrıs Rum yönetiminde "yatırım karşılığı vatandaşlık" programı sonlandırıldı.

Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarılıyor!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'e ait olan Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarıldı.

Yatırım yapana vatandaşlık veren ülkeler!

Dünyanın birçok ülkesi belirli bir miktarda yapılan yatırımla vatandaşlık hakkına sahip olma imkanı sunuyor. İşte yatırım karşılığı vatandaşlık veren o ülkeler...

yeşil yatırım kar dağıtımı yapacak mı Haberi

yeşil yatırım kar dağıtımı yapacak mı


Yeşil Yatırım Holding  tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

2013 yılı faaliyetleri sonucu oluşan zarar sebebiyle kar dağıtımı yapılamayacağına, 1.270.637 TL olan 2013 yılı mali zararının geçmiş yıl zararları hesabında bırakılmasına ilişkin tekliflerin Genel Kurul'a iletilmesine karar verilmiştir.



Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı için