02 / 05 / 2024

Yeşilbayır imar planı

Yeşilbayır imar planı

MAMAK Belediyesi, Yeşilbayır Mahallesi'nde gecekonduda yaşayan 130 vatandaşa evlerinin tapusunu teslim etti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, imar planlarının tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerinin imarlı evlerine kavuşacağı müjdesini verdi.

Arnavutköy 1/5000 Ölçekli ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy-Yeşilbayır Bölgesi Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde 1 milyon 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Yeni proje!

Yeşilbayır Çankaya Evleri projesinde satışlar başladı. Peki Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? 

Arnavutköy'deki 67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Yeşilbayır Mahallesi 247 ve 62 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte  67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

Elbistan'ın yeni imar planı yürürlüğe girdi!

Kahramanmaraş Elbistan'ın 1/1000 ölçekli uygulama imar planının yürürlüğe girmesiyle, inşaat ruhsatı, imar iş ve işlemleri, 23 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Yatırımcı için 'imar planı' fırsatı!

İstanbul Arnavutköy, Esenyurt; İzmir Salhane; Ankara Gölbaşı ve Mamak; Aydın Didim; Muğla Bodrum Gökçebel ile Eskişehir Odunpazarı’nda mülkiyeti Hazine’ye ait arsalarda yapılan imar planı değişiklikleri onaylanarak yatırımcılar için cazip hale getirildi.

İmar planı değişikliğinde değer artışı nasıl hesaplanır?

İmar Planı Değişikliğine Dair Değer Artış Payı Hakkında Yönetmeliği ile yeni dönem başladı. Artık, gayrimenkul sahibi imar planının değiştirilmesini isterse, devlete değer artış payı ödeyecek. Peki imar planı değişiklinde değer artışı nasıl hesaplanır? İşte detaylar...

Parsel bazında imar planı değişikliğini tamamen kaldırıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Artık parsel bazında imar planı değişikliğini tamamen kaldırıyoruz" dedi...

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Yeşilbayır imar planı Haberi

Yeşilbayır imar planı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mahallemizin en büyük sıkıntısı imar sorunuydu, imar problemini çözerek vatandaşlarımıza tapularını vermeye başladık, ilk etapta 28 bin metrekarelik alan üzerinde bulunan 464 gecekondudan 130'unun sorununu çözüldü ve tapularının veriyoruz. 

Kalan vatandaşların tapu sorunları da ikinci etap kapsamında çözülecek"...