28 / 04 / 2024

yeşildağ inşaat Erol Altan

yeşildağ inşaat Erol Altan

Baharın da gelmesiyle sektörde hareketliliğin gözlemleneceğini belirten Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan yaptığı açıklamada, önümüzdeki dönemler için konut satışlarında artış yaşanacağını ifade etti.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Şirketi  Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Turgay Ertuğrul tarafından kuruldu.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Cidde'de mahsur kalan 195 inşaat işçisi Türkiye'ye getirilmeli!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde mahsur kalan 195 inşaat işçisinin Türkiye'ye getirilmesi gerektiğini söyledi.

Suudi Arabistan'daki 195 Türk inşaat işçisi Türkiye'ye dönmek için yardım istedi!

Türk inşaat firmasının Suudi Arabistan’nın Cidde şehrinde yaptığı projede çalışan 195 işçi, Türkiye'ye dönmek için yardım istiyor...

Arabistan'da kalan 200 inşaat işçisi Türkiye'ye dönmek için yardım istedi!

Arabistan’ın Cidde kentinde Türkiye’ye dönmek için bekleyen 200 inşaat işçisi 10 günü aşkın süredir şantiyede kapalı halde yaşıyor...

Kayseri'de 7.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Yeşilhisar Belediye Başkanlığı Kayseri Yeşilhisar İdris Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye icradan satılık inşaat halinde 5 yıldızlı otel!

Şanlıurfa 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Direkli Mahallesi, 3237 ada 1 parselde yer alan inşaat halinde 5 yıldızlı oteli 94 milyon 691 bin 932 TL'ye icradan satıyor...

Osmaniye'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık natamam site inşaatı!

Düziçi İcra Dairesi Müdürlüğü, Osmaniye İli, Düziçi İlçesi, Hürriyet Mahallesi 2332 ada, 1 parselde yer alan natamam site inşaatını 8 milyon 517 bin 364 TL'ye icradan satıyor...

Düzce Milli Emlak'tan 64.2 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 64 milyon 220 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi yaptıracak.

yeşildağ inşaat Erol Altan Haberi

yeşildağ inşaat Erol Altan


Kış aylarının sona ermesi ve seçim döneminin de bitmesiyle birlikte inşaat sektöründe olumlu yönde gelişme ve satışlarda yüksek oranda artış bekleniyor. 


Kağıthane bölgesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarım yürüten Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Erol Altan, yerel seçimlerin bitmesinin ardından dolar ve Euro'nun düşmesi ve borsanın yükselmesiyle inşaat sektöründe canlılığının gerçekleştiğini belirterek, ev almak isteyenler için doğru zaman olduğunu şu sözleriyle belirtiyor. "17 Aralık'tan itibaren ülkemiz çalkantılı bir sürece girdi. Beraberinde başlayan seçim telaşıysa bu durumu tetikledi. Seçimler sürecinde yaşanan belirsizlik, yatırımcıyı beklemeye itti. Ancak seçim döneminin sona ermesi ve netlik kazanmasının ardından yatırımcı harekete geçti. Bu sezonun diğer yıllara kıyasla çok daha iyi geçeceğini öngörüyoruz." 


 2013 yılının son çeyreğinden başlayarak ülke ekonomisini yakından etkileyen süreç özellikle faiz ve döviz kurlarındaki hareketlilik yatırımcının önünü...