17 / 05 / 2024

yeşildirek toki konutları

yeşildirek toki konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa’nın Yeşildirek Mahallesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 537 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Şanlıurfa Yeşildirek'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 270 bin metrekare alanda yapılacak olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 40 bin metrekarelik birinci etabında çalışmalar başladı.

Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap çalışmalarında son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 270 Bin metrekare alanda inşa edilecek olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 40 Bin metrekarelik birinci etabında çalışmalar başladı.

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Şanlıurfa’nın senelerdir beklediği Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabı için ihale süreci başlatıldı.

TOKİ Malatya Yeşilyurt başvuruları 6 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt projesindeki konutlar 6 Temmuz 2020 tarihinde satışa çıkıyor.

Bolu 3. etap TOKİ konutları kurası 7 Mayıs'ta!

Bolu Taşkesti Belediyesi, heyecanla beklenen TOKİ konutları kurasının çekileceği tarihi açıkladı. Buna göre Taşkesti'ye yapılacak 3. Etap TOKİ konutları kurasının 7 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek'e 537 konut yapacak!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 konut inşa edilecek. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapılacak 537 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek projesinin detayları belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa’nın Yeşildirek Mahallesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 537 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek 537 konut ihalesi 29 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 adet konut ve 44 adet dükkan hayata geçirecek. 

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm çalışmaları başladı!

Şanlıurfa’da Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin startı verildi. 270 bin metrekarelik kentsel dönüşüm Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliği ile gerçekleştirilecek.

Kiptaş Yeşilce Aydos Konutları satış fiyatları!

Kiptaş Yeşilce Aydos Konutları satış fiyatları 284 bin 280 TL'den başlıyor. Proje Kiptaş tarafından Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor...

Yeşilce Aydos Konutları güncel fiyatlar!

Yeşilce Aydos Konutları güncel fiyatlar kapsamında daireler 284 bin 280 TL'den başlangıç gösteriyor. Yeşilce Aydos Evleri Kiptaş tarafından 10 blok olarak inşa ediliyor...

TOKİ'den Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi'ne 709 yeni konut!

TOKİ, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi'ne toplamda 709 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi Konutları için ihale tarihi belirlendi. 

yeşildirek toki konutları Haberi

yeşildirek toki konutları

TOKİ tarafından, Şanlıurfa’nın Yeşildirek Mahallesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan 537 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

29 Ağustos 2018 Çarşamba günü yapılan ihale kapsamında ayrıca 44 dükkân ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.

Projedeki konutların 104’ü 2 oda 1 salon, 205’i 3 oda 1 salon ve 228’i ise 4 oda 1 salon planında hayata geçirilecek.

TOKİ ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokolle Yeşildirek Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. İlk aşamada “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü mülkiyetinde bulunan taşınmaz ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan toplam 4,7 Ha büyüklüğündeki taşınmazların İdaremize devri yapıldı. Bu alanda 537 konut ve 44 dükkân inşa edilerek köhnemiş, çarpık yapılaşma bulunan ve yeterli sosyal donatı olmayan alandan hak sahiplerinin tasfiyesi de planlandı.

TOKİ Şanlıurfa...