08 / 05 / 2024

yeşilhisar ilçesi mehmet özhaseki

yeşilhisar ilçesi mehmet özhaseki

Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte 30 Mart'tan itibaren Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçeler, Büyükşehir Belediyesinin yatırımları ile adeta şantiyeye dönüşüyor. Projeleri hazırlanan büyük yatırımların temelleri atılmaya başlandı.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Malatya Yeşilyurt'taki deprem konutları Aralık'ta teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi'nde yapım çalışmaları devam eden 3. etaptaki 736 deprem konutunun, teslimleri aralık ayında gerçekleştirilecek.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

O ilde 3 adet arsa satılıyor! Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Kırklareli Üsküp Belediyesi, Kırklareli ili, Üsküp ilçesi, Mehmetçavuş mahallesinde yer alan 3 adet arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Kırklareli Üsküp'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Prof. Dr. Naci Görür’den korkutan 'yeni fay' açıklaması! 'Bu deprem fayları haritada yok!'

Bugün saat 20.48'de merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5,3 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür değerlendirmelerde bulundu. Prof. Dr. Görür, meydana gelen depremin yeni bir faydan kaynaklanabileceğini ifade etti.

SON DAKİKA! Deprem oldu! Acil bakın!

AFAD tarafından verilen son dakika bilgisine göre, saat 20.01'de merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanır?

İstanbul’da Mart 2023 sonu itibarıyla ortalama konut kiraları bir önceki aya göre yüzde 11 artması ile Endeksa İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanabileceğini açıkladı. İşte o ilçeler...

Milli Emlak'tan 17 bin T'ye arsa, 18 bin TL'ye hobi bahçesi almak mümkün! Hem de tam 43 ilde!

Milli Emlak, atıl durumda bulunan hazine arazilerini ekonomiye kazandırmak için 43 ilde yer alan arsaları ve hobi bahçelerini satışa çıkardı. Mülkiyeti hazine adına kayıtlı olan bu arsalar, metrekare fiyatı dahil olmak üzere sadece 17 bin TL'ye, hobi bahçesi ve bağ bahçe olarak kullanılabilecek arsa

Sultanbeyli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultanbeyli ilçesi, Mehmet Akif Mahallesi, 4626 ada park parseli ile Abdurrahmangazi Mahallesi, 7229 ada park parsel ve 7229 ada 17 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son dakika gelişmesi! Projenin ruhsatı yenileniyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. İşte İnnovia 4 projesindeki son durum...

yeşilhisar ilçesi mehmet özhaseki Haberi

yeşilhisar ilçesi mehmet özhaseki

İlk temel atma töreni Yeşilhisar ilçesinde gerçekleştirildi Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Kadın ve Gençlik Merkezi ile park ve spor sahalarının temel atma töreninde konuşan Başkan Mehmet Özhaseki, yeni bağlanan 11 ilçeye 300 milyonluk bir yatırım söz konusu olduğunu söyledi. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Yeşilhisar'daki yatırımların temel atma törenine ilçe belediye başkanları ile birlikte katıldı. Yeşilhisar protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen törende ilk konuşmayı Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz yaptı. Yeşilhisar için çok önemli ve anlamlı bir gün yaşandığını belirten Akdeniz, "Başkanımız Mehmet Özhaseki'den Allah ondan razı olsun" diyerek seçimler öncesi dile getirilen yatırımların hayata geçirildiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılan yatırımları dile getiren Akdeniz, "Şu an burada gençlik ve kadın merkezi, düğün salonu ve aş...