29 / 04 / 2024

yeşiller almanya ev fiyatları için öneri

yeşiller almanya ev fiyatları için öneri

Almanya’da yükselen ev fiyatlarına ve kira problemine karşı Yeşiller Partisi’nden somut çözüm önerisinde bulunuldu.

Almanya, ev alan Türklere 30 bin Euro verecek! Ucuz kredi ve vergi muafiyeti de var!

Almanya’da Hessen Eyaleti, genç çiftleri konut sahibi yapmak için 'ilk evini alanlara' ev ödeneği sağlayacak. Evli ve iki çocuklu bir çift, konutu ortak aldıklarında 20 bin Euro, 18 yaşının altındaki her çocuk için 5 bin Euro, toplam 30 bin Euro alabilecek. 

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Kiraladığı evi günlük 2 bin 500 TL'ye kiraya verdi! Ev sahibi köşeye sıkıştı!

Ev sahibi ve kiracı arasındaki sorunlara şimdi de '' Airbnb'' eklendi. Kiracı, kiraladığı evi günlük 2 bin 500 liraya kiraya verdi, ev sahibi köşeye sıkıştı. İşte ayrıntılar...

89 bin TL’ye müstakil ev sahibi olabilirsiniz!

Son zamanlarda yükselen konut fiyatları ev sahibi olmayı da maaşesef zorlaştırmaktadır. Müstakil ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir kampanya yapılacağı kaydedildi. 89 bin TL'si bulunan 1+1,2+1, 3+1 müstakil ev alma fırsatından faydalanıyor.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı! Ev kiralayacaklara şok!

Son günlerde fahiş kiralar sık sık gündeme gelirken, megakentte ortalama kiralar tek tek açıklandı. Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı. İşte diğer ilçelerdeki son durum...

Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1 339 bin TL'ye ucuz fiyata ev sahibi olma fırsatı!

Prefabrik evlerin fiyatlarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merakla sorgulanıyor. Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1... 339 TL'ye ev sahibi olma fırsatı.

Kiralık ev bulunamayan o ilde kiralar 25 bin TL'ye yükseldi! Ev kiralamak isteyenlerden aranan ilk şart memur olmak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardndan birçok binanın hasar aldığı Diyarbakır'da kiralar memur maaşını geçerek 25 bin liraya kadar yükseldi.  

28 bin 500 TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler!

Prefabrik evler hızla ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde ve 80 metrekareden başlayarak 134 metrekareye kadar uzanan müstakil evler, tek katlı veya iki katlı olarak tercih edilebiliyor. Devlet, uygun şartları sağlayanlara 300.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

65 bin TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 62, 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik konutlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 fırsatı!

Prefabrik evler hızla ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde ve 55 metrekareden başlayarak 134 metrekareye kadar uzanan müstakil evler, tek katlı veya iki katlı olarak tercih edilebiliyor. Devlet, uygun şartları sağlayanlara 200.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

289 bin TL'ye 2+1 ev!

Günümüzde konut sahibi olmak, artan fiyatlar ve yüksek inşaat maliyetleri nedeniyle her geçen gün daha da zorlaşıyor. Ancak, prefabrik evler son yıllarda popüler hale gelerek, konut piyasasında yeni bir çözüm sunuyor. Peki, prefabrik evlerin fiyatları ne durumda?

Sadece 325 bin TL'ye 2+1 ev fırsatı! 3+1'ler ise 417 bin TL'den başlıyor! İşte tek tek prefabrik ev fiyatları...

Prefabrik evler, modern inşaat teknolojileriyle üretilen, fabrikada önceden üretilmiş ve daha sonra montajı yapılan konutlardır. Depreme dayanıklı olmaları, enerji verimliliği sağlamaları ve çevre dostu yapılarıyla dikkat çekmektedir.

399 bin TL'ye 3+1 ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev kaç para? 90 metre kare prefabrik ev ne kadar?

Prefabrik yapılar, son yıllarda ekonomik ve pratik bir konut çözümü olarak popülerlik kazanmıştır. Bu kapsamda, 3+1 planında ve 90 metrekarelik prefabrik evlerin fiyatları da merak edilmektedir. Örneğin, 399 bin TL'ye 3+1 prefabrik ev sahibi olmak mümkündür.

yeşiller almanya ev fiyatları için öneri Haberi

yeşiller almanya ev fiyatları için öneri

Almanya’da yükselen ev fiyatlarına ve kira problemine karşı Yeşiller Partisi’nden somut çözüm önerisinde bulunuldu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yeşiller tarafından, konuya ilişkin hazırlanan tedbir paketine göre gelecek 10 yıl senede 1 milyon sosyal konut inşa edilmesi planlanıyor. 

Federal Meclis seçimlerinnin ardından daha uygun kiraya ev bulunabilmesi için farklı önerilere yer veriliyor.

Yeşiller Eş Başkanı Robert Habeck, var olan evlerin korunacağı ve kendi kullanım bahanesiyle konutları dönüştürme spekülasyonlarının engelleneceğini vurguladı. 

Yeşiller ayrıca, gayrimenkul alım-satımı üzerinden para aklamanın da engellenmesi amacıyla nakit ödemeyi yasaklamayı ve emlak kaydını hayata geçirmeyi planlıyor. Emlak kaydında şirket sahiplerinin isimlerinin de belirtilmesi hedeflenirken, vergi kaçakçılığıyla mücadele için sektörde hisse alımlarının kaldırılması planlanıyor.

Almanya'daki yüksek konut fiyatları Berlin'de protesto...