01 / 07 / 2024

yeşilovada altyapı yapılacak mı

yeşilovada altyapı yapılacak mı

Kocaeli Manşet gazetesinin ‘Muhtarın Sesi’ adlı yazı dizisinin konuğu olan Yeşilova Mahallesi Muhtarı Selahattin Kural, Gündoğdu Mahallesi’nden gelen yağmur suları nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastığını belirtti...

Emekliler acil bakın! SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023!

Emekliler acil bakın... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023...

Aile Bakanlığı yeni ay destek ödemesi yapacak mı? Nisan ayı ödemeleri bayramdan önce mi yapılacak? 1250 TL'ye okkalı zam

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara 850 TL ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile Destek Ödemeleri ne zaman yapılacak? Ramazan Bayramı öncesi ödeme yapılacak mı? 1250 TL'ye okkalı zam gelecek mi? İşte detaylar...

TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin tek tek belli olduğu TOKİ kura çekilişi tarihleri merakla bekleniyor. Peki TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ İlk Evim kura tarihleri merak ediliyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

İstanbul Arnavutköy'de 5 milyar TL'lik sanayi sitesi yapılacak!

Şehir içinde sıkışan, yeterli büyüklüğe sahip olamayan sanayi sitelerini uygun altyapıyı sağlayarak şehrin çeperlerine çıkarmak için harekete geçildi. İstanbul Arnavutköy'de, 1.650 dönümlük alanda, 5 milyar TL maliyetle, 3 bin 500 iş yeri için dev bir site yapılacak.

Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanunda Değişiklik!

Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Şehit Yakınlarına Yapılacak Yardımlar Hakkında Bazı Kanunlarda Değişiklik!

Şehit Yakınlarına Yapılacak Yardımlar Hakkında Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanunda Değişiklik!

15/5/1959 Tarihli ve 7269 Sayılı Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanun'da değişiklik!

5/5/1959 Tarihli ve 7269 Sayılı Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanunda değişiklik!

15/5/1959 Tarihli ve 7269 Sayılı Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

TOKİ Bursa Orhaneli 142 konut ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

yeşilovada altyapı yapılacak mı Haberi

yeşilovada altyapı yapılacak mı


Kocaeli Manşet gazetesinin ‘Muhtarın Sesi’ adlı yazı dizisinin konuğu olan Yeşilova Mahallesi Muhtarı Selahattin Kural, Gündoğdu Mahallesi’nden gelen yağmur suları nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastığını belirterek, “Mahalleli gerekli altyapı çalışmasının yapılmasını istiyor” dedi.



İLÇE KADAR BÜYÜK MAHALLE

Kocaeli’nin en büyük mahallerinden olan Yeşilova Mahallesi 18 bin kişilik büyük bir nüfusu içinde barındırarak neredeyse Türkiye’de birçok ilçe ve beldeden daha çok nüfusu sahip. Mahallede 7 bin seçmen var. Mahallede Yarbay Refik Cesur İlkokulu ve Ortaokulu, 4 cami ve bir de PTT şubesi bulunuyor. Mahallede yer alan Yeşilova Spor Kulübü ile 7-20 yaş grubu arasında toplam 350 genç ve çocuk spor yapıyor.


SEL SULARI MAHALLEYİ BASIYOR

Mahallesinin sorunlarını anlatan Kural, kış aylarında yağan yağmurun oluşturduğu suların Gündoğdu Mahallesi tarafından kendi mahallelerine doğru aktığını...