02 / 05 / 2024

yeşiltepe dönüşüm projesi

yeşiltepe dönüşüm projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 11.03.2011 tarihli kararla “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı” ilan edilen ve Başakşehir İlçe Belediyesine devredilen 53.7 hektarlık alanda şuan planlama çalışmaları yapılıyor...

Bolu'nun o ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi 733 milyon TL’ye mal olacak!

Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde çalışmalar hızlandırıldı. Projenin 733 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi yaklaşık 3 milyar TL’ye mal oldu!

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci etap kapsamında 618 adet konutun temel atma töreni 9 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 12.00’de yapılacağı duyuruldu.

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 3. etap görücüye çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin üçüncü etap tanıtımı yapıldı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 200 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri'ye bağlı Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç projenin 200 milyon TL'ye mal olacağını dile getirdi. 

Mustafa Demir'den Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde başlatılan dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İmamoğlu'nun o açıklaması...

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilen Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. Projede yakın zaman içerisinde temel atma işlemi yapılacak. 

Sanayide yeşil dönüşüm başlıyor!

DEİK, "Sanayide Yeşil Dönüşüm" projesi ile Türk firmalarını yeşil dönüşüme hazırlamak için düğmeye bastı. 

Kırsal Dönüşüm Projesi tozlu raflardan iniyor!

Orman mühendisi Faruk Çebi, 2018 yılında da Bakan Bekir Pakdemirli’ye bizzat anlattığı ‘Kırsal Dönüşüm Projesi’nin, bakanlıkların tozlu raflarından indirilerek hızla gündeme alınmasını istiyor.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Uygulama Etabının temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Uygulama Etabının temel atma çalışmasına katılarak, yeşili ve çevreyi önemseyen bir anlayışla 350 bin metrekarelik inşaat alanında azaltmaya gittiklerini söyledi.

Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten Ümraniye'ye dönüşüm projesi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Dağ Mimarlık ve Mühendislik ile 91 milyon 240 bin TL'ye imzalandı. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Limak’ın Yeşil Dönüşüm Ormanları şimdi de Bursa’da kök salacak!

Limak Enerji’nin fatura ve abonelik işlemlerinde kullanılan kağıtların doğaya yeniden kazandırılması ve tüketilen kağıt miktarını dengelemek için başlattığı Yeşil Dönüşüm Ormanları Projesi, Çanakkale’den sonra Bursa’da da hayata geçirilecek...

yeşiltepe dönüşüm projesi Haberi

yeşiltepe dönüşüm projesi


Boğazköy Pazartürk Kapalı Pazar Yeri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bahçeşehir İtfaiye Müdürlüğü'nün olduğu noktanın karşısında yer alan Yeşiltepe Mahallesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm alanı ilan edilmişti. Dönüşümü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 20 Eylül 2013 tarihinde Başakşehir Belediyesi'ne devredilen 53.7 hektarlık alanda şuan planlama çalışmaları yapılıyor. 


53.7 hektarlık alanda gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm için şu an belirlenen herhangi bir tarih yok. Bahçeşehir Yeşiltepe'de tarih ve projeler netleştiğinde detaylar Türkiye’nin 1 numaralı emlak sitesi Emlakkulisi.com’da olacak.


Bahçeşehir 2. Kısım, Sıvat-Yeşiltepe mevkii, Başakşehir Belediyesi'nin başvurusu üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 11.03.2011 tarihli kararla “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı” ilan edilmiş ve karara gerekçe olarak da “mevcut plan hükümlerinin, zeminde yaşanan sorunlar nedeniyle uygulanamaması sonucu yapılaşamayan 53.7 hektar büyüklüğünde alanın,...