05 / 05 / 2024

Yeşilvadi Bulvarı ne zaman açılacak

Yeşilvadi Bulvarı ne zaman açılacak

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen; Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı’nın 6 şeridi asfaltlanarak trafiğe açıldı.

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Deprem sonrasında arsa talebi yüzde 60 oranında arttı

Arsa talebinin deprem sonrası yüzde 60 yükseliş gösterdiğini kaydeden Yeşilvadi Arsa Genel Koordinatörü Nurgül Orhan Uysal, en fazla ilginin Trakya, Çanakkale, Beypazarı ve Balıkesir'de görüldüğünü belirtti. İşte haberin detayları...

İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı ve sınıfının en iyileri arasında yer alan NV7B4420ZAK fırını görücüye çıkardı. Ürüne ilişkin tüm teknik detayları paylaşan Samsung, fırın almak isteyen herkesi bu ürünü araştırmaya davet etti.

BİM'de 5 kg sıvı çamaşır deterjanı 99 TL'ye, çamaşır suyu 18 TL'ye, Sabamed güneş kremi 195 TL'ye düştü!

BİM'in 6 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de 5 kg sıvı çamaşır deterjanı 99 TL'ye, çamaşır suyu 18 TL'ye, Sabamed güneş kremi 195 TL'ye düştü.

Aile Bakanlığı şubat yeni ay ödemesini yaptı mı? 1250 TL'ye okkalı zam ne zaman gelecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirlilere destek ödemesine devam ediyor. Bu kapsamda her ay hesaplara 850 ile 1250 TL arasında destek veriliyor. Peki, 1250 TL'ye okkalı zam ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Kur korumalı mevduatta faizler yükseliyor! Parasını KKM’ye yatıran ne kadar faiz alacak?

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Alpaslan Çakar, kur korumalı mevduatta faiz oranının yüzde 12 ile düşük kaldığını ve TCMB’nin bu konuda bankaları serbest bıraktığını hatırlatarak, KKM'de faizin oranlarının yüzde 17'lere çıkması mümkün olduğunu söyledi.

Herkes fiyat yükseltirken o fiyat indirdi! Yeni abonelik hizmete başladı bile

Amazon, film ve dizi severlere tabiri caizse ''kıyak'' yaptı. Daha ucuza üyelikle Amazon Prime Lite'ı insanaların hizmetine sundu. Türkiye'ye bu hizmetin ne zaman geleceği merak konusu oldu.

Dolar birden 25 TL olacak! Satan bin pişman olacak! Doları olan resmen köşeyi dönecek!

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan bomba dolar kuru tahmini geldi. Zelyut, doların 6 TL birden artarak 25 TL'ye çıkacağını öne sürdü.

Oppo A96 cep telefonuTeknosa’da indirimde! 8 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Kullanıcı deneyimini birçok açıdan üst seviyeye taşıyan Oppo A96 cep telefonu, Teksosa’da mobil uygulamaya özel sepette yüzde 5 indirimle satışa sunuluyor. Peki Oppo A96 cep telefonu özellikleri neler? Fiyatı kaç TL’ye düştü, ne kadar oldu?

Yeni ticaret savaşları 'hurda'dan çıkacak

Yeşil ekonominin öne çıkması ve karbon salınımı hedefleri doğrultusunda hurdanın kıymete bineceği ve hurda ihracatçısı ülkelerden kaynaklı arz sıkıntısı yaşanabileceği belirtilirken, Türkiye'nin bu senaryoya hazırlanması gerektiği belirtiliyor.

Zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç lira oldu? Şimdi kalem kalem yeni zamlı maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşının ne kadara yükseldiği en çok merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç TL'ye yükseldi, ne kadar ödenecek? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Vestel No-Frost buzdolaplarında görülmemiş fiyatlar! 4 Ağustos 2022 Vestel buzdolabı fiyatları

Mutfakların vazgeçilmezi Vestel buzdolapları, şıklığın ve kalitenin adresi. Peki A’dan Z’ye Vestel buzdolapları ne kadar? İşte detaylar…

Vestel buzdolapları göz kamaştırmaya devam ediyor! Vestel buzdolabı fiyatları kaç TL? 28 Temmuz 2022 fiyat listesi

Mutfakların vazgeçilmezi Vestel buzdolapları, şıklığın ve kalitenin adresi. Peki A’dan Z’ye Vestel buzdolapları ne kadar? İşte detaylar…

Yeşilvadi Bulvarı ne zaman açılacak Haberi

Yeşilvadi Bulvarı ne zaman açılacak


Şahinbey Belediyesi tarafından, şehir içindeki trafiği rahatlatmak ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için sürdürülen 50 metre genişliğinde 12 kilometre uzunluğundaki 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı’nda çalışmalar devam ediyor.  Bulvarın daha önce açılan Havaalanı, Dutluk kısmı ve Güneş Mahallesi, Yeditepe Mahallesi etabının ardından Dutluk, Güneş Mahallesi arasında kalan tabının da 6 şeridi asfaltlanarak etapların birbirine bağlantısı sağlandı. 12 şeritli yolun 6 şeridi asfaltı olarak trafiğe açılırken diğer 6 şeritte asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Başkan TAHMAZOĞLU: “Çok Büyük Bir Heyecan ve Mutluluk Yaşıyoruz”

Bulvardaki çalışmaları inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Büyük bir çalışmanın eseri olan Yeşilvadi Bulvarı’nın kesintisiz olarak birleştiğini belirten Başkan Tahmazoğlu, “Bu yolu açmak için önce kamulaştırma yaptık daha sonra yolun yarılması ve kodun ayarlanması işlemlerinden...