19 / 05 / 2024

Yeşilvadi projesi konut

Yeşilvadi projesi konut

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi projesinin 7 milyon metrekare alanı kapsayan park, yol ve konut çalışmasının birlikte yürütüldüğü çok önemli bir proje olduğunu söyledi.

Airbnb'ye uygun Kartal My Flats projesinde yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajı!

Ergaz İnşaat imzasıyla Kartal'da inşa edilen My Flats projesi Airbnb'ye uygun modern konut projesi olarak inşa ediliyor. Tamamı turizm yasasına uygun olarak inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki My Flats projesinde daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Milyonlarca kişinin ev alma umudu yeşerdi: 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek?

Yeni ev almak isteyen milyonlarca vatandaş 1.20 faizli konut kredisinin detaylarını merakla sorguluyor. Hükümetin konut kredisi kampanyası ev almak isteyenlerin umudunu tekrardan yeşertti. İşte konut kredisine ilişkin tüm detaylar...

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı! Bu ihaleyi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı... Bu ihaleyi sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı! Ağustos 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Ağustos 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

TOKİ İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 641 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Proje kapsamında Maltepe'ye 641 yeni konut inşa edilecek.

Avrupa Konutları Ata projesiyle Küçükçekmece'ye 413 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Ata projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite yer alacak.

Avrupa Residence Yamanevler için düğmeye basıldı! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 yeni konut!

Artaş Grubu Avrupa Residence Yamanevler projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 343 konut, 16 dükkan ve 7 ofis yer alacak.

Yeşilvadi projesi konut Haberi

Yeşilvadi projesi konut


Türkiye'nin en büyük parkı olan 1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğündeki Yeşilvadi Parkında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi projesinin 7 milyon metrekare alanı kapsayan park, yol ve konut çalışmasının birlikte yürütüldüğü önemli bir proje olduğunu söyledi. 


Gaziantep'in çehresini değiştirecek olan Yeşilvadi Projesi kapsamında yürütülen park alanında çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tahmazoğlu, "Yeşilvadi projemiz 7 milyon metrekare alanı kapsayan ve 3 ayağı olan önemli bir projemizdır. Bunlardan bir tanesi yeşil alan 1 milyon 700 bin metrekare, ikincisi 12 km uzunluğunda 12 şeritli 50 m genişliğinde yol, üçüncüsü ise bu bölgede 35 bin konut projesi ve 150 bin kişinin yaşayacağı bir yaşam alanıdır. 

Projemizin birinci ayağı olan parkımızda 1 milyon 700 metrekare parkın tamamını 4 etaba bölerek ihale etmiş durumundayız....