22 / 05 / 2024

Yeşilyaka evleri etkinliği

Yeşilyaka evleri etkinliği

İstanbul’da özel bahçeli villaları, ortak yeşil alanı, korusu, göleti ve benzersiz sosyal olanakları ile hayallerdeki yaşam fırsatlarını sunan Yeşilyaka’da keyifli günler şimdiden başladı.

Hiç evi olmayanlara bakanlıktan 500 bin TL'ye varan konut desteği! Konut desteği nasıl alınır 2024?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evi olmayan vatandaşlara 500 bin TL'ye kadar konut desteği veriyor. Peki Aile Bakanlığı'nın konut desteği nasıl alınır?

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Aile içinde yaşanan tartışmalar sonucu ve kin duyulan kişilere karşı yapılan kin evleri nedir? İşte kin evi örnekleri...

Kin evleri, aile içinde yaşanan anlaşmazlıklar ve haksızlıklar sonucu kin ve ve öfkesini hedef aldıkları kişiye göstermek için bilinçli şekilde yapılan evlere deniliyor. 

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

ŞOK Market'te Hugel akü 1399 TL'ye, oto cam sileceği 37 TL, Singer kazanlı ütü 2499 TL'ye düştü!

ŞOK Market haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. ŞOK Market'te bugün itibarıyla Hugel akü 1399 TL'ye, oto cam sileceği 37 TL, Singer kazanlı ütü 2499 TL'ye satılacak.

Renault'tan yeni kampanya! 100 bin TL'ye varan takas desteği ve yüzde 0,99 faiz fırsatı!

Renault kasım ayına özel kampanyasının detaylarını açıkladı. Bu kapsamda 100 bin TL'ye varan takas desteği ve yüzde 0,99 faiz fırsatı sağlanacak.

BİM'de 1 kg siyah çay 89 TL'ye, 1 kg ayçiçek yağı 39 TL'ye düştü! BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

BİM'in 24 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda BİM'de 1 kg siyah çay 89 TL'ye, 1 kg ayçiçek yağı 39 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Renault SUV'dan Ekim kampanyası! 100 bin TL'ye varan takas desteği veya yüzde 1,69 faiz fırsatı!

Renault Ekim ayı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 100 bin TL'ye varan takas desteği veya yüzde 1,69 faiz fırsatı sağlanacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

ŞOK’ta Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market’in başlattığı indirim günleri yarın sona eriyor. Buna göre, Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü. İşte 11 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje! 

Yeşilyaka Su projesinin son etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuldu. Peki Yeşilyaka Su projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Maltepe'deki Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de depreme karşı dayanıksız olduğu belirlenmiş olan 5 blok ve 245 daireden oluşan Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı verildi.

Yeşilyaka evleri etkinliği Haberi

Yeşilyaka evleri etkinliği

Yeşilyaka’da doğayla içiçe keyifli günler 



İnşaat sektörünün iki köklü ve güçlü markası MESA & NUROL’un ortak imzasını taşıyan Yeşilyaka, vadettiği benzersiz yaşam olanaklarının işaretlerini, gerçekleştirdiği etkinliklerle bugünden veriyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında ev sahiplerini ve konuklarını, “Dr. Ender Saraç’la Sağlıklı Yaşam Sırları” ile buluşturan, Eylül ayında ise Yeşil Araba ile komşularına çiçek tohumları dağıtan Yeşilyaka, yine keyifli bir etkinliğe evsahipliği yaptı. 

Sevimli pony Fiona, brunch’ın neşesi oldu

Yeşilyaka ev sahipleri, 16 Ekim Pazar günü düzenlenen brunch ile komşuları ile tanıştı, güzel bir haftasonu geçirdi. Saat 10.00’da başlayan brunchta aileler Pazar keyfi yaparken, çocuklar da yüz boyama gibi etkinliklerle neşeli bir gün geçirdiler. Çocukların kahkahaları ile renklenen brunch’ın maskotu ise büyük ilgi çeken sevimli pony Fiona oldu. Aileleriyle birlikte eğlenen küçükler, Fiona’ya binerek Yeşilyaka’nın...