14 / 05 / 2024

yeşilyurt inşaat kurtköy

yeşilyurt inşaat kurtköy

Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, bu yıl İstanbul ve Zonguldak'ta 2 yeni projeye daha başlayacaklarını belirtti. İstanbul Kurtköy'deki proje yaklaşık 200 konuttan oluşacak.

Yeşilyurt İnşaat Kurtköy'deki yeni projesine yıl içinde başlayacak!

Kurtköy Stillistanbul Diamond projesine devam eden Yeşilyurt İnşaat yine Stillistanbul adıyla yeni bir projeye başlayacak. Bu yıl içinde başlayacağı proje de Kurtköy bölgesinde inşa edilecek.

Still İstanbul Comfort'ta teslimler başladı! 174 bin TL'ye!

Daire teslimlerinin başladığı Still İstanbul Comfort'ta teslimler Ocak ayı sonuna kadar devam edecek. Still İstanbul Comfort Evleri'nde hemen teslim dairelerin fiyatları 174 bin TL'den başlıyor...

Müteahhitlere kötü haber! 80 saatte ev yapan makine Türkiye'ye gelirse inşaatçı kalmayacak...

Teknoloji hayatımızın her alanına girmeye sürekli devam ediyor. Buna göre, birçok mesleğin yerini yapay zeka alırken bu teknoloji de müteahhitleri işinden edecek gibi gözüküyor. 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı, eğer bu makine Türkiye'ye gelirse inşaatçı kalmaz ifadeleri kullanıldı.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Malatya Yeşilyurt'taki afet konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde Toplu Konut İdaresi tarafından inşae dilecek olan 8 bin 799 konutun inşası tam gaz sürüyor.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 8,8 düştü!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis) sanayi üretimine ilişkine ilişkin verilerine göre Şubat ayında ülkede inşaat üretimi yüzde 8,8 oranında düşüş yaşadı. 

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 12,2 düştü!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis) sanayi üretimine ilişkine ilişkin verilerine göre Ocak ayında ülkede inşaat üretimi yüzde 12,2 oranında düşüş yaşadı. 

2020 yılı 3. çeyrekte inşaat faaliyetleri yüzde 6.4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 yılı üçüncü çeyrek gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) sonuçlarını açıkladı. Buna göre 2020 yılı üçüncü çeyreğinde inşaat faaliyetleri yüzde 6.4, gayrimenkul faaliyetleri yüzde 2.8 arttı.

ABD'de inşaat izinleri yüzde 14,4 artışla 1 milyon 220 bine yükseldi!

ABD'de açıklanan verilere bakıldığında inşaat izinleri yüzde 14,4 artışla 1 milyon 220 bine çıktı.

Deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesi yükseldi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesinin yükselmesi, düz demirden nervürlü demire geçilmesi, yapı denetim sisteminin ortaya çıkması gibi önemli uygulamalara geçildiğini söyledi.

yeşilyurt inşaat kurtköy Haberi

yeşilyurt inşaat kurtköy

Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, bu yıl 2 yeni projeye daha başlayacaklarını belirtti. Yeşilyurt, "2015'te İstanbul ve Zonguldak'ta projeler geliştireceğiz. İstanbul Kurtköy'deki projemiz yaklaşık 200 konut ve 65 milyon, Zonguldak'taki projemiz ise 250 konut ve 90 milyon yatırım değerinde olacak" dedi. 


YÜZDE 49'U SATILDI 


Geçen ağustosta 64 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen 10 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 29 bin metrekare inşaat alanına sahip Still İstanbul Diamond'da teslimlerin yıl sonunda yapılacağını dile getiren Yeşilyurt, "Yüzde 40'ı tamamlanan projenin yüzde 49'u satıldı" dedi. Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan projede 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konut yer alıyor. 


YÜZDE 5 PEŞİN 24 AY SIFIR FAİZ


Projede alanları 57 ila 82 metrekare arasında değişen 1+1'ler; 86-119 ve 107- 119 metrekare...