27 / 05 / 2024

Yeşim Hatırlı özgeçmiş

Yeşim Hatırlı özgeçmiş

Hatırlı Mimarlık Ltd. Şti. ortağı Mimar Yeşim Hatırlı kimdir? Mimar Yeşim Hatırlı, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Yeşim Hatırlı'nın biyografisi ve projeleri...

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Güler tarafından kuruldu.

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

Fiyatlar peş peşe güncellendi: Akaryakıt ne kadar, kaç TL? 4 Ağustos bugün LPG'ye benzine motorine zam geldi mi?

Petrol fiyatları tarafındaki yükseliş pompa fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Bu kapsamda güncel fiyatlar milyonlarca kişi tarafından merakla takip ediliyor. Peki, bugün akaryakıt fiyatları ne kadar, zam geldi mi? İşte detaylar...

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor?

Aile ve Destek Paketi ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor? İşte detaylar...

Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? 14 Temmuz Twitter çökme sorunu...

Sosyal paylaşım platformu Twitter'da meydana gelen erişim sorunu gündeme oturdu. Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? İşte 14 Temmuz Twitter çökme sorununun detayları...

A101'de Xiaomi Mi 11T büyük bir indirimle satışta! Tükenmeden alın! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

A101, Xiaomi'nin en beğenilen akıllı cihazlarından biri olan Xiaomi Mi 11T'ye indirim yaptı! Peki, Xiaomi Mi 11T fiyatları ne kadar? İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Benzin ve LPG'ye bugün zam geldi mi? Opet, Total, BP ve Petrol Ofisi 18 Mayıs 2022 fiyat listesi

Benzin ve LPG'ye beklenen zam dün geldi. Peki, benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte Opet, Shell, Total, BP ve Petrol Ofisi 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, merakla beklenen seçim tarihini ve Cumhur İttifakı'nın adayını açıkladı

Türkiye'de son aylarda bozulan ekonomi erken seçim ihtimalini beraberinde getirir mi? Siyasi kulislerde 2022'nin sonbaharında erken seçim olabileceği dillendiriliyor. Enflasyonun hızlı artışı, enerji ve gıda sektöründeki aşırı pahalılık sandığı seçmenin önüne koyabilir mi?

Yeşim Hatırlı özgeçmiş Haberi

Yeşim Hatırlı özgeçmiş

Yeşim Hatırlı kimdir?

Yeşim Hatırlı, 1968 yılında Ankara'da doğdu. İlk öğrenimi Bahçelievler İlkokulu'nda, orta ve lise öğrenimi ise Deneme Lisesi'nde tamamladı. 


1985 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi-Mimarlık Bölümü'ne girdi ve bu bölümden 1990 yılında mezun oldu. 1990 yılında MNG Targem firmasında mimar olarak çalıştı. 


1993 yılında Nami Hatırlı ile birlikte NCN Mimarlık Ltd. Şti.'ni kurdu ve halen bu firmada kurucu ortak, proje tasarımcısı ve yöneticisi olarak çalışmaktadır. 


TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve TSMD üyesidir. Aynı zamanda 2009 yılı başından itibaren TSMD yönetim kurulu üyesi olarak görev almış bulunmaktadır. 


Halen ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü yarı zamanlı stüdyo eğitmenliği görevini de sürdürmekte, davetli proje jüri üyelikleri yapmaktadır.


Yeşim Hatırlı projeleri:

TED Eskişehir Koleji Spor Salonu (E Blok) (2010)

Yavuz Yapı Kuleli II (2010)

Alacaatlı Park Konutları (2010)

Sebla Konutları (2010)

TED...