08 / 05 / 2024

Yeşim M. Şişli

Yeşim M. Şişli

Soyak Enerji Genel Müdür Yardımcısı Yeşim M. Şişli, "Bizler yerli ve yenilenebilir kaynakları kullanarak elektrik üretmenin hem ülkemiz hem de firmamız açısından en uygun çözüm olduğunu düşünüyoruz" dedi

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Gaziantep'te 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı 58 milyon 962 bin TL'ye bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Şişli'de 27.8 milyon TL'ye yapım karşılığı onarım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Şişli'de 27 milyon 804 bin 123 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor.

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Malatya'da 38.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, 38 milyon 62 bin 577 TL bedelle kat  karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Şişli'de 19 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallelesi, 619 ada 7 parselde yer alan 3 katlı binayı 19 milyon TL'ye icradan satıyor...

Şişli'deki Şetat Ticaret Merkezi binası 130 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 992 Ada, 1 Parselde yer alan eski Şetat Ticaret Merkezi binasını 129 milyon 766 bin TL'ye icradan satıyor...

Şişli Lausos Palace Hotel 85 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü İstanbul Şişli'de yer alan Lausos Palace Hotel'i 85 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı.

Şişli'nin 500 milyon dolar değerindeki taşınmazı Şişli'ye iade ediliyor!

Şişli Belediyesi gerçekleştirdiği ilk meclis toplantısında Şişli’nin 500 milyon dolar değerindeki 9 adet taşınmazın Şişli’ye iade edilmesi için adım attı.

Şişli'de yıkım tehlikesiyle evi boşaltılan vatandaşlar yardım bekliyor!

Şişli’de dün gece oturdukları apartmanın kolonu çatlayan vatandaşlar geceyi dışarıda geçirmek zorunda kaldılar. Kanser hastası eşiyle komşusunda kaldığını dile getiren Asuman Şenol, “Eşim ağır kanser hastası, yardım bekliyoruz” dedi.

Yeşim M. Şişli Haberi

Yeşim M. Şişli

Bileşim.com.tr'den açıklamalarda bulunan Kerem Kurulun sorularını cevaplandıran Yeşim M. Şişli, enerjiye ilişkin sektörlerin ve faaliyetlerin sera gazı salınımındaki paylarının yüksek olduğunu kaydetti.Şişli,"Bu çerçevede öncelikli yatırım alanlarımız olarak belirlenmiş olan hidroelektrik, rüzgar ve jeotermal alanlarında orta vadede 1 milyar dolar seviyesinde yatırım yapmayı hedeflemekteyiz" diye konuştu.


Piyasada aktif olacağız


Yeşim M. Şişli "Soyak Enerjide elektrik üretim ve elektrik ticareti ve risk yönetimini global metodolojiler ve bilgi sistemleri vasıtasıyla elektrik piyasalarının sunduğu ve gelecekte sunacağı tüm fırsatları değerlendirmeyi öngörüyor" dedi.

Soyak Enerji olarak üretim portföyünü belirlerken hidroelektrik kapasitenin kullanımına ağırlık vererek, rüzgar, jeotermal, güneş vb. yenilenebilir kaynaklarla da çeşitlilik sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Şişli, "Portföy Yönetimi Dengeleme Stratejisi'yle, yenilenebilir enerjiyi bir bütün olarak görüp, fiziksel ve finansal optimizasyon için öncelikli olarak HES, RES ve...