06 / 05 / 2024

YHT setinde yüzde 53 yerlilik şartı

YHT setinde yüzde 53 yerlilik şartı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, önümüzdeki günlerde ihalesine çıkacakları 80 adet Yüksek Hızlı Tren seti alımı işinde asgari yüzde 53 yerlilik şartı arayacaklarını belirtti.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Malatya, bölgesel tren seferleriyle Ankara-Sivas YHT'ye bağlanacak! 20 Haziran'dan itibaren yüzde 50 indirimli! 

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, "20 Haziran tarihi itibarıyla hizmet vermeye başlayacak bölgesel tren seferleriyle Malatya'yı Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na bağlayacağız" dedi ve hızlı tren ile Malatya-Sivas parkurunu birlikte kullananlara yüzde 50 indirim yapılacağını belirtti. 

Hızlı Tren bileti fiyatlarına beşinci zam, yüzde 10 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 18 Eylül 2022 fiyat listesi

TCDD, Yüksek Hızlı Tren seferlerine yüzde 10 zam uyguladı. 2022 senesi içerisinde beşinci kez zam gelen YHT biletleri resmen uçuşa geçti. İşte YHT güncel bilet fiyatları…

Hızlı Tren bileti fiyatları bir senede yüzde 75 zamlandı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yüksek Hızlı Tren bileti fiyatlarına yapılan zamlardan sonra yolcular azaldı! Hızlı Tren bileti fiyatları bir senede yüzde 75 zamlandı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara, İstanbul, Konya... İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hızlı Tren bileti fiyatlarına dördüncü zam, yüzde 30 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya...15 Haziran 2022 fiyat listesi

Ulaşımda zam yağmuru bu kez de Yüksek Hızlı Tren'i de vurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam yaptı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara,İstanbul, Konya... İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi..

Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam! YHT bilet fiyatları uçtu! İstanbul, Ankara, Konya 13 Haziran fiyat listesi!

Ulaşımda dinmeyen zam yağmuru Yüksek Hızlı Treni de vurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Yüksek Hızlı Tren bileti fiyatlarına zam yaptı! YHT biletleri bir gecede yüzde 30 zamlandı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara,İstanbul, Konya... İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi!

Ankara-Sivas YHT'nin yüzde 95'i tamam!

Ankara-Sivas arasındaki seyahat süresini 2 saate düşürecek Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi’nin yaklaşık yüzde 95'i tamamlandı...

Nihat Özdemir: Ankara YHT Garı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, toplamda 235 milyon dolara mal olan Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'nın (YHT) bugün itibarıyla yüzde 80'ini tamamladıklarını söyledi.

Yeni Ankara YHT Garı'nın yüzde 54'ü tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, yüzde 54'ü tamamlanan Yeni Ankara YHT Garı'nın 2016 yılının birinci yarısında milletin hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Yeni Ankara YHT Garı'nın yüzde 54'ü tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, yüzde 54'ü tamamlanan Yeni Ankara YHT Garı'nın 2016 yılının birinci yarısında milletin hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Yeni Ankara YHT Garı inşaatının yüzde 54'ü tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin: "Yeni Ankara YHT Garı'nda şu ana kadar yapılan çalışmalarla yüzde 54 ilerleme sağlandı. 730 kişinin çalıştığı garın, 2016 yılının birinci yarısında milletimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi.

YHT Ankara Garı'nın inşaatının yüzde 23'ü tamam!

2014'te inşasına başlanan ve yüzde 23’lük ilerleme sağlanan YHT Ankara Garı'nın 2016'nın temmuz ayında tamamlanacağı bildirildi. Gar tamamlandığı zaman görüntüsü uzay üssünü andıracak..

80 YHT için yüzde 53 yerlilik şartı aranacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, önümüzdeki günlerde ihalesine çıkacakları 80 adet yüksek hızlı tren seti alımı işinde asgari yüzde 53 yerlilik şartı arayacaklarını söyledi.

YHT setinde yüzde 53 yerlilik şartı Haberi

YHT setinde yüzde 53 yerlilik şartı


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, önümüzdeki günlerde ihalesine çıkacakları 80 adet Yüksek Hızlı Tren seti alımı işinde asgari yüzde 53 yerlilik şartı arayacaklarını belirterek, "Yabancı firmalara asgari yüzde 25 yerli ortak alma zorunluluğu ve bu ihale sonunda satın aldığımız trenlerin değer hakkını isteyeceğiz” dedi.


Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu işbirliğinde bir otelde düzenlenen ‘AB Perspektifinden Eskişehir Havacılık ve Raylı Sistemler Vizyon’ toplantıda konuşan Bakan Bilgin, Eskişehir’in havacılık ve demiryolu sanayisinde Türkiye’nin önemli illerinden biri olduğunu söyledi. Bakan Bilgin, "Eskişehir, genç Cumhuriyetimizin kurulduğu ilk günden bugüne kadar tüm heyecanını, çabalarını ve başarılarını bünyesinde bulunduran bir şehrimiz. Eskişehir, sanayisiyle, üniversiteleriyle, yetişmiş insan gücüyle, sosyal ve ekonomik gelişmişlik seviye göstergeleriyle bugün itibariyle...