08 / 07 / 2024

Yığılcadaki dev proje hayata geçiyor

Yığılcadaki dev proje hayata geçiyor

Yığılca’nın geleceğini şekillendirecek olan ve ilçenin gelecek 50 yılına hitap edecek üçlü projede sona gelindi. Yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. İlk kazma bayram sonrasında vurulacak...

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 1.500 konutluk dev proje! 63 bin pounddan satışa çıktı!

Fenercioğlu, Kuzey Kıbrıs’ta projelere başladı. Yeşilyurt’un Gaziveren bölgesinde ‘yeni Miami’yi inşa etmeye başlayan şirket, 1500 konutluk dev proje için kolları sıvadı. 

Qcity Kurtköy geliyor! Yeni proje!

Qcity Kurtköy projesi için düğmeye basıldı. 347 adet konutun yer alacağı proje 2026 yılının Mayıs ayında tamamlanacak.

İzmir’de dönüşüm fiyaskosu! Dev proje yılan hikayesine döndü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer’in, Büyükşehir güvencesiyle temelini attığı 380 konut aradan 2 sene geçmesine rağmen hala tamamlanamadı. Yılan hikayesine dönen projede inşaat durdu.

Cadde Çerkezköy geliyor! Yeni proje!

Power İnşaat, Tekirdağ Çerkezköy’de hayata geçireceği Cadde Çerkezköy AVM projesi için start verdi.  234 daire, 27 ofis ve 69 ticarethanenin yer alacağı  proje 819 milyon 63 bin 468 TL'ye mal olacak.

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

KİPTAŞ Karanfilköy kura çekilişi 13 Ocak'ta! 1.361 konutluk dev proje!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin daire belirleme kuraları; 13 Ocak Cumartesi günü saat 11.00’de çekilecek. Projede 1.361 konut, 112 ticari ünite ve 20 adet de ofis yer alıyor. 

Dar gelirliler için 25 bin konutluk dev proje! 2024’te hak sahiplerine teslim edilecek!

Şanlıurfa’da dar gelirli aileleri konut sahibi yapmak için 25 bin konutluk dev projeye start verildi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kuzey Şehir Konutları’nda ilk etabı 2024 yılında teslim edeceğiz” diye konuştu.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Başkentte Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel dev proje: Cumhuriyet Akademisi geliyor!

Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’na özel Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Cumhuriyet Akademisi projesini Ankara'ya kazandırdı.

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Yığılcadaki dev proje hayata geçiyor Haberi

Yığılcadaki dev proje hayata geçiyor

Yığılca’nın geleceğini şekillendirecek olan ve ilçenin gelecek 50 yılına hitap edecek üçlü projede sona gelindi. Yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.


Yığılca’da hazırlığın bittiği projede bayram sonrası ilk kazma vuruluyor. 


Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit “Adaylığım sırasında Yığılcalı hemşehrilerime bu İlçede bir daha elli yıl altyapı sorunu ve su sıkıntısı konuşulmayacak diye söz verdim. Bir yıllık sıkı bir takibin ve emeğin ürünü olarak yolun sonuna geldik. Projemizin toplam bedeli 18 milyon TL’dir. Projemize bayram sonrası kurban keserek ilk kazmayı vurmuş olacağız. Böyle önemli bir projede payım olduysa bundan mutluluk duyarım Bu üçlü proje bittiğinde Yığılca’yı 50 yıla göre dizayn edip bütün çalışmalarımızı bu program çerçevesinde sürdüreceğiz” dedi.


Hürriyet...