16 / 05 / 2024

yiğitler barajı yapılacak mı

yiğitler barajı yapılacak mı

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) Başkanı Kamil Porsuk, sanayicinin artık bin metreden su almak zorunda kaldığına işaret ederek 21 yıldır yapılması planlanan Yiğitler Barajı yatırımına başlanması gerektiğini söyledi

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

Yiğitler Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Yiğitler Barajı Projesi için yapılan harcama tutarı ve projenin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ömerli Barajı Havzası'na sanayi tesisi yapılacak!

İstanbul Ataşehir’de Ömerli Barajı havzası koruma alanı içerisinde yer alan 17 dönümlük arazinin imar planı değişti. Yeni plana göre, alana İçmesuyu Havzaları Yönetmeliği’ne aykırı olarak sanayi tesisi yapılacak.

Baraj yapımı için yerleri kamulaştırılanların iskanına ilişkin esaslar!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından yapılan veya yapılacak baraj projeleri için bu alanında kalan gayrimenkullerin kamulaştırılması sonucunda yerlerini terk etmek zorunda kalanların iskanına ilişkin usul ve esaslar belirlendi..

Denizli Acıpayam'da baraj yapılacak mı?

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Acıpayam Sırçalık Mahallesi'ne baraj yapılması talebini meclis gündemine taşıdı..

İzmir Kemalpaşa Yiğitler Barajı için acele kamulaştırma yapılacak!

İzmir-Kemalpaşa Yiğitler Barajı işinin yapımı amacıyla bazı alanlar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.. 

İzmir Yiğitler Barajı'nın temeli atıldı!

İzmir Kemalpaşa'da yapılması planlanan Yiğitler Barajı için temel atıldı. Törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu katıldı.

Yiğitler Barajı'nın temeli bugün atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kemalpaşalılara sözünü verdikleri Yiğitler Barajı'nın temelini bugün atıyor.

Yıldırım Yiğitler'in değeri planlı yapılarla yükselecek!

Kentsel dönüşüm projelerini peş peşe hayata geçiren Yıldırım Belediyesi Yiğitler Mahallesi'ndeki dönüşüm projesi için de düğmeye bastı.

Kayseri'ye yeni alt geçitler yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehir trafiğini rahatlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Çelik, özellikle Kocasinan Bulvarı ve Sivas Caddesi'nde yapılacak olan yeni kavşak düzenlemeleri ve alt geçitler konusunda brifing aldı.

Kemalpaşa Yiğitler Barajı 2019'da tamamlanacak!

DSİ Genel Müdürlüğü, Kemalpaşa'nın 17 yıllık hasretine son veriyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Kemalpaşa'nın özlemi Yiğitler Barajı'nı hizmete aldığımızda 13 bin 330 dekar zirai araziyi suya kavuşturmuş olacağız" dedi.

Diyarbakır Silvan Barajı yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü ne yaparsa yapsın Silvan Barajı'nın da yapılacağını, toprakların suyla buluşacağını belirtti..

yiğitler barajı yapılacak mı Haberi

yiğitler barajı yapılacak mı


Kemalpaşalı sanayiciler geleceklerini tehdit eden su sorununa dikkat çekerek çevre bilinci ile bölgedeki sorunun çözümünü istedi. Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) Başkanı Kamil Porsuk, sanayicinin artık bin metreden su almak zorunda kaldığına işaret ederek 21 yıldır yapılması planlanan Yiğitler Barajı yatırımına başlanması gerektiğini söyledi. Kemalpaşa Ramada Otel'de, bölgeye bugüne kadar hizmet veren 40 müteşebbis heyet üyesi için düzenlenen vefa toplantısında konuşan KOSBİ Başkanı Porsuk bölgelerini tanıtmak için kısa bir sunum yaptı. İzmir Valisi Mustafa Toprak ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Aydoğan'ın da katıldığı toplantıda sanayiciler sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı. İzmir Valisi Mustafa Toprak ise sorunların çözümü için çalışacağı sözünü verdi. 

Toplantıya EBSO başkanlıkları da yapmış olan Murat Demirer, Atıl Akkan, Tamer Taşkın, Mehmet Tiryaki başta olmak üzere...