05 / 05 / 2024

Yiğitoğlu Grup

Yiğitoğlu Grup

Girdiği bölgeye değer kazandıran, projelerini daire sahiplerine kaliteli bir yaşam sunmak ve hayatını kolaylaştırmak üzerine kurgulayan Mar Yapı'nın Güneşli'de yükselen projesi G Plus'ta metrekaresi 24 dolara dükkan seçenekleri...

G Plus'ın ikinci etabında sona gelindi!

Mar Yapı tarafından inşa edilen, Güneşli G Plus projesinde ilk etaptan sonra ikinci etapta da sona yaklaşıldı. Projede 33 metrekareden 704 metrekareye kadar ticari alan bulunuyor.

G Plus’ta kiralık ticari ünitelerin metrekaresi 24 dolar!

Geleceğin Maslak’ı olarak kabul edilen Güneşli’de, Atatürk Havalimanı’na ve ana arterlere yakınlığı ile Basın Ekpres Yolunda yer alan G Plus projesinde ticari ünitelerin kiraları metrekare bazında 24 dolardan başlıyor...

G Plus'ta Divan Brasserie açılıyor!

İlk etabında yaşamın başladığı G Plus projesinin ticari alanlarında da değerli markalar yerini almaya başlıyor. Beğenilen lezzetlerini zarif atmosferiyle birleştiren Divan Brasserie, hizmet kalitesini G Plus sakinlerine sunmaya hazırlanıyor...

G Plus Güneşli Evleri'nin havadan en son görüntüleri!

G Plus projesi 4 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Gplus Güneşli'nde teslimler ne zaman başlayacak

Mar Yapı imzasıyla yükselen Gplus Güneşli projesi Suyabatmaz-Demirel Mimarlık tarafından tasarlandı. Toplam 3 kule ve 3 etaptan meydana gelen G Plus'ın bir bloğunun kaba inşaatı tamamlandı

Mar Yapı G Plus'ta 143 bin TL'ye!

Suyabatmaz-Demirel Mimarlık tarafından tasarlanan G Plus, Mar Yapı projesi olarak yükseliyor. 2012 yılının Aralık ayında tamamlanması hedeflenen G Plus'ın arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlendi

Gplus Güneşli'nde teslimler ne zaman başlayacak

Mar Yapı imzasıyla yükselen Gplus Güneşli projesi Suyabatmaz-Demirel Mimarlık tarafından tasarlandı. Toplam 3 kule ve 3 etaptan meydana gelen G Plus'ın bir bloğunun kaba inşaatı tamamlandı

Mar Yapı G Plus'ta 143 bin TL'ye!

Suyabatmaz-Demirel Mimarlık tarafından tasarlanan G Plus, Mar Yapı projesi olarak yükseliyor. 2012 yılının Aralık ayında tamamlanması hedeflenen G Plus'ın arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlendi

Güneşli G Plus'ta 143 bin 32 TL'ye!

Toplamda 254 konuttan meydana gelen Güneşli G Plus'ta 40 mağaza bulunuyor. Proje kapsamında yer alan 2+1 konutların fiyatları 291 bin 445 liradan başlıyor

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli konut projesi Yiğitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Cengizhan Şeker ve Metehan Şeker ortaklığında kuruldu.

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Atilla Bayraktaroğlu, Engin Bayraktaroğlu ve Hatip Bayraktaroğlu ortaklığında kuruldu.

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Yiğitoğlu Grup Haberi

Yiğitoğlu Grup

Girdiği bölgeye değer kazandıran, projelerini daire sahiplerine kaliteli bir yaşam sunmak ve hayatını kolaylaştırmak üzerine kurgulayan Mar Yapı'nın, istanbul emlak piyasasının yükselen değeri Güneşli'de inşa ettiği G Plus projesinde metrekaresi 24-48 dolardan kiralanabilen ticari alanlar özellikle prestijli markalar tarafından büyük ilgi görüyor. Projede 33 metrekareden 704 metrekareye kadar ticari alan bulmak mümkün.Ofis, rezidans ve alışveriş merkezi olmak üzere 3 etaptan oluşan G Plus Güneşli'de 32 bin metrekare alana yayılıyor ve projede 282 adet rezidans, 40 mağaza ile 3 bin 900 metrekare planlanabilir ofis alanı...