01 / 07 / 2024

yılbaşı otel

yılbaşı otel

Yılbaşı tatili nedeniyle Türkiye'nin gözde turizm merkezlerindeki otellerde doluluk oranının geçen yıla göre yüzde 45 arttığı bildirildi

Samsun Büyük Otel'in balo salonu restore edilecek!

Samsun Büyük Otel’in yıkımından geriye kalan balo salonunun restore edilerek, halkın kullanabileceği çok amaçlı salon olarak kullanılması planlanıyor.

1946 yılında Belediye üç büyük otel yaptıracak!

1946 yılında İstanbul Belediyesi, şehrin otel ihtiyacını karşılayabilmek için üç büyük otel yaptırılacakmış. Çırağan Sarayı'nın otel haline getirilmesinden sonra Taksim ve Florya'da birer otel yaptırılacakmış.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Avrupa Konutları Kayaşehir yılbaşı sonrasında başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Kayaşehir projesi yılbaşı sonrasında hemen başlayacak. Avrupa Konutları markasıyla projeler geliştiren Artaş İnşaat, böylece Kayaşehir'de ilk projesinin inşasına başlamış olacak...

Yüreğir Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm yılbaşında tamamlanacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla Mahallesi 2.etap kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.Çelikel,Kışla Mahallesi’nde devam eden 1 etap kentsel dönüşüm çalışmalarının yılbaşında tamamlanacağını belirtti.

Tokat Turhal Büyük Otel icradan satılıyor!

Tokat ilinin Turhal bölgesinde bulunan Turhal Büyük Otel, apart evler, halı saha, basket ve voleybol sahası, sosyal tesis ve otopark ile birlikte 2 milyon 850 bin TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Yusuf Ziya Yılmaz: Otel yatırımlarının kongre turizmi için önemi büyük!

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayacak olan Serra Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, otel yatırımlarının kongre turizmi için çok önemli olduğunu söyledi...

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

Yılbaşı tatilinde AVM'lerde yoğunluk yaşandı!

Yılbaşı tatili, cuma günü eğitime ara verilmesi ve hafta sonu ile 4 günlük tatili fırsat bilen çocuklar, eğlence merkezlerine akın etti. Alışveriş merkezlerinde çocuklara yönelik eğlence imkanı sunan mekanlarda, yoğunluk yaşanıyor.

Antalya Rixos en iyi yönetilen otel 2014 ödülünü aldı!

Antalya'da hizmet veren oteller ödüle doymuyor! GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin Ouality Management ödülleri sahiplerini buldu. En iyi yönetilen otel Rixos seçildi. Otel, 2013'te de aynı ödüle layık görülmüştü.

Yılbaşında Uludağ otelleri yüzde 100 doldu!

Yılbaşı tatilinin 4 güne çıkmasıyla birlikte tatilciler Uludağ’a akın etti. Kar kalınlığının 90 santime çıktığı Uludağ’da oteller tıklım tıklım dolarken, araçlarıyla yola çıkanlar park yeri bulamadı.

Urankent'te yılbaşı mangal partisi düzenlenecek!

Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak...

İETT'den yılbaşı için 16 hatta 122 ek sefer!

İETT, yılbaşında İstanbulluların huzurlu ve güvenli şekilde evlerine ulaşması için kentin merkezi noktalarında ek sefer uygulaması yapacak.İETT'den yapılan açıklamaya göre, kentin farklı notlarındaki 16 hatta 122 ek seferle hizmet verilecek.

yılbaşı otel Haberi

yılbaşı otel


     AA muhabirinin seyahat acenteleri yetkililerinden aldığı bilgiye göre, yılbaşı nedeniyle tatil yerlerindeki otellerin çoğunun doluluk oranları, tam kapasiteye ulaştı. 

     Pazartesi gününü hafta sonu ve yılbaşı tatiliyle birleştiren vatandaşların, tatilini 4 güne çıkarmasıyla tatil yerlerine akın etmesi, otellerdeki rezervasyonlarda önemli artışın yaşanmasına neden oldu. 

     Geçen yıla oranla doluluk oranlarında yüzde 45'lik bir artış yaşandığını belirten seyahat acenteleri yetkilileri, tatilcilerin özellikle İstanbul ve çevresi ile Uludağ, Kartalkaya ve Abant gibi kış turizm merkezlerini tercih ettiğini bildirdi. 

     Antalya ve çevresine de büyük ilginin olduğunu ifade eden yetkililer, tatilcilerin yurt dışı tercihlerinde en çok Orta Avrupa ülkelerini seçtiğini kaydetti. 

     Yetkililer, otellerin yüksek indirim ve uygun ödeme koşulları ile erken rezervasyon kampanyaları başlatmaları nedeniyle büyük ilgi gördüğünü belirtti. 

 ...