29 / 04 / 2024

yılbaşı süslemesi

yılbaşı süslemesi

Büyükşehirlerdeki alışveriş caddelerinin yılbaşında süslenmemesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. İstanbul'un önemli noktalarından Nişantaşı'nda, cirolarının düştüğünü söyleyen esnaf "fon oluşturup süslerdik" diyor, ünlü markalar da destek veriyor...

Başkent'i süsleyen çıkmadı!

Antalya’nın yeni yıl öncesi sponsor desteğiyle süslenmesiyle gündeme gelen “Başkent’i kim süsleyecek” sorusuna Büyükşehir, Çankaya ve ATO’dan açıklama geldi. ATO Başkanı “Erken söylenseydi süslerdik" dedi.

Borsada yılbaşından bu yana hangi sektör ne kadar kazandırdı?

2024’e yükselişle başlayıp rekorlarla sürdüren Borsa İstanbul’da yatırımcı sayısı da artmaya devam ediyor. Peki borsada yılbaşından bu yana hangi sektör ne kadar kazandırdı? İşte cevabı

2024 yılbaşı sofrasının maliyeti 4.300 TL'yi aştı! 

2024'de kısa süre kala yeni yıl kutlama planları yapılmaya başlandı. Geçen sene 2.500 TL’ye kurulabilen yılbaşı sofrası yeni yılda 4.300 TL'ye kurulacak.

Yabancıya konut satışında alt limit yılbaşından itibaren 600 bin dolara çıkarılıyor!

Yabancıya vatandaşlık amaçlı konut satışında alt sınır yılbaşından itibaren, 400 bin dolardan 600 bin dolara çıkarılıyor.

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı? Hükümetten açıklama! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından emekli maaşlarındaki ek artış için çalışma sürdürülüyor. Peki Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı?

Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Gram altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Yılbaşında eczaneler açık mı? 31 Aralık'ta eczaneler açık mı kapalı? 31 Aralık’ta eczaneler çalışıyor mu?

Yılbaşında eczaneler açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta eczaneler kaça kadar açık?

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Emekli promosyonunun ardından şimdi de yılbaşı sürprizi! Halkbank bu kadar para verecek

Bankalar emekli promosyonlarının ardından şimdi de yılbaşı kampanyalarına ağırlık vermeye başladı. Kampanya hazırlayan bankalar arasında yer alan Halkbank, vatandaşlara ödeyeceği tutar hakkında detaylı bir açıklama yayınladı.

Yılbaşı hindisinin kilogram fiyatı belli oldu! İşte hindi 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşına kısa süre kala hindi fiyatları merak konusu oldu. Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde hindi yetiştiriciliği yapan Muzaffer Çetin, yılbaşı öncesi hindilere yoğun talep olduğunu söyledi. Peki hindi fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Altında tehlike çanları çalmaya başladı! Yılbaşından sonra bu rakama gelecek önceden bakın

Altın fiyatlarındaki dalgalanmanın ardından fiyatların nasıl bir yönde seyredileceği merak konusu olmaya devam ediyor. Altının yılbaşından sonra ise sıçrama yapması bekleniyor.

Altın yılbaşına bu rakamla girecek! Altında fiyatı öğrenmek isteyenler acil buraya, analistler söyledi

Altın fiyatlarında bir düşüş bir yükseliş şeklinde dalgalanmalar devam ediyor. Analistler de altın fiyatlarının yılbaşı geleceği konum hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Gelin bu değerlendirmelere hep birlikte göz atalım...

yılbaşı süslemesi Haberi

yılbaşı süslemesi

RIXOS’un patronu Fettah Tamince’nin Antalya’nın yılbaşı için süslenmemesiyle ilgili isyanın ardından, şimdi de İstanbul’un yılbaşında sembolü haline gelen Nişantaşı’nın süslenmemesi tartışma yarattı. Nişantaşı’ndaki mağaza ve restoran sahipleri, “Biz de Antalyalı turizmciler gibi bir fon oluşturup, süslemeye sponsor olurduk. Ancak geç kalındı. Nişantaşı’ndaki esnafın cirosu düştü” dedi.


RIXOS Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin, “Yılbaşı geliyor Antalya’da bir tek caddenin süslendiğini gördünüz mü?” açıklamasının ardından, bu kez de Nişantaşı’ndaki mağazalar ve restoranlar isyan etti. Her yıl kasım ayının sonunda süslenen ve yılbaşının sembolü haline gelen Nişantaşı’nda bu yıl sadece mağaza vitrinleri süslendi. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ise borç yüküne dikkat çektiği açıklamada, sert ifadeler kullanarak, “Nişantaşı semtimizin kırmızı halı ve süs lambaları için geçmiş dönemlerde milyonlarca lira harcama yapıldığı...