02 / 05 / 2024

Yıldan Çelik projeleri

Yıldan Çelik projeleri

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yıldan Çelik Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yatırımcı ilişkileri bölümüne atandı.

Tebernüş Kireçci uyarıyor: Hazır beton fiyatları yükseldi, çelik ve ahşap evlere yoğunlaşmanın sırası geldi!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Konut alamayan vatandaş ise yönünü ahşap ve çelik evlere çevirdi.

Türkiye, çelik üretiminde Avrupa'nın en büyük üreticisi oldu!

Türkiye, Ocak ayında gösterdiği performansı ile Almanya'yı geçerek, Avrupa’nın en büyük çelik üreticisi konumuna kadar yükselmiş oldu. 

Ev sahipleri dikkat: Fahiş kira isteyenlere 1 yıldan 3 yıla kadar hapis geliyor! 

Kira Kanunu düzenlemesi, Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un önündeki en acil kanun taslaklarından biri olarak dikkat çekiyor. Düzenleme ile konutunu fahiş fiyata kiraya veren konut sahipleri 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanacak. İşte ayrıntılar...

Sterlinde 37 yıldan sonra bir ilk yaşanıyor! Kıyamet kopuyor hemen bakın

Sterlin/dolar kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sterlinde 37 yıldan sonra bir ilk yaşanıyor. İşte detaylar...

Merkez Bankası'nın dolar rezervi gerilemeye devam ediyor! 1 yıldan az kaldı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 10 Haziran haftasında bir önceki haftaya göre 228 milyon dolar azalarak 101,7 milyar dolara geriledi. Bankanın dolar üzerinden vadesi 1 yıldan az kalmış ödemeleri de bulunuyor.

Bir yıldan üç yıla kadar ceza geliyor AKP taslağı Meclis’e sundu

AKP’nin Meclis’e getirdiği yeni yasa teklifi ile stokçuluk yaptığı tespit edilen kişiler bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile çarptırılacak. Yasa teklifinin detayları henüz bilinmezken, cezanın sadece “Kişiler” üzerinden olması gözlerin sadece küçük esnaf ve çiftçiye çevrileceği yönünde yorumla

KDV istisnasının ayrıntıları açıklandı! Konut elde etme süresi 1 yıldan 3 yıla çıkartıldı!

Teşvik belgesi kapsamındaki bazı yatırımlara ilişkin KDV istisnasının ayrıntıları belli oldu. Konut elde etme süresi 1 yıldan 3 yıla çıkartıldı. İşte detaylar...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Yılmazok Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazok Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yılmazok tarafından kuruldu.

İzmir'deki 20 yıldan eski binalar dönüştürülmeli!

Yapı Denetim Kuruluşları İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akbaşak, 2000'den önce inşaat ruhsatı alınmış binalarda deprem sebebiyle risk olduğunu söyledi, bu tarihin bir milat olduğuna vurgu yaptı. Akbaşak, 20 yıldan daha eski binalar için kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Seffan Budak tarafından kuruldu. 

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

Yükselen Çelik Tuzla'daki gayrimenkulünü 33.4 milyon TL'ye sattı!

Yükselen Çelik A.Ş. Tuzla'da yer alan gayrimenkulünü peşin bedelle 33 milyon 440 bin TL'ye sattı...

Yıldan Çelik projeleri Haberi

Yıldan Çelik projeleri

Yönetim Kurulu'nun 18/09/2014 tarih ve 22 sayılı kararında;


Yatırımcı İlişkileri Bölümünde bölüm yöneticisi Ülkü Çelik Usta olup, ilgili bölümde görev yapmak üzere ayrıca Yıldan Çelik...