29 / 04 / 2024

Yıldıray Gökkaya gayrimenkul yatırımı

Yıldıray Gökkaya gayrimenkul yatırımı

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugün köşesinde ''Yatırım için ulaşım planlarını takip edin'' başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Melik Yıldız tarafından kuruldu. 

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Tutpınar tarafından kuruldu.

Yıldıray Gökkaya gayrimenkul yatırımı Haberi

Yıldıray Gökkaya gayrimenkul yatırımı

Gayrimenkul sektöründe yatırım yapacak olanlar aynı anda pek çok kritere dikkat etmek zorundadır. Projeyi geliştiren şirketin geçmişi, finansal gücü, projenin özellikleri-farklılıkları, projenin bulunduğu lokasyondaki AVM, hastane, kamu binaları gibi gündelik hayatı kolaylaştıracak yatırımlar, o lokasyonun gelişim performansı gibi pek çok hususu aynı anda değerlendirip kendisi için doğru yatırım kararını vermek zorundadır yatırımcılar.


Bölgenin gelişim potansiyeline ilişkin en önemli gösterge ise ulaşım altyapısıdır. Karayolu ulaşımı, deniz yolu ulaşımı, yeni dönemde metro, metrobüs, havaray, teleferik gibi ulaşım imkanlarına yakınlığı nasıl ki o projenin fiyatına birebir etki ederse aynı zamanda bu imkanlar o bölgeye daha çok insan ve yatırım çekilmesine de neden olur. İstanbul son dönem ulaşım yatırımları anlamında en büyük hamleleri yapan şehir oldu. Bu biraz da kalabalık nüfus ve kilitlenen trafik...