21 / 05 / 2024

Yıldırım Çınarönü imar toplantıları

Yıldırım Çınarönü imar toplantıları

Mevlana, Ulus, Arabayatağı, Yavuzselim, Çınarönü ve Hacivat mahallelerinde yapılan imar planı değişikliği sonrası Çınarönü Mahallesi'nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Öz Yıldırım 25 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 25 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Yıldırım tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin geleceğine katkı sağlayacak ve kentsel dönüşümün önünü açacak yeni imar plan ve uygulama çalışmaları etkisini gösterdi.

Yıldırım'da 2020 kentsel dönüşüm hedefleri!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz 2020’deki kentsel dönüşüm hedeflerini açıkladı ve imar sorununa öncelik verdiğini söyledi.

Yıldırım’a Millet Bahçesi ve dönüşüm müjdesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kentsel dönüşümden ulaşımı rahatlatacak yeni yollarla, imar planı düzenlemesinden millet bahçesi inşasıyla, Bursa’da ilk olacak e-belediyecilik hizmetinin 2020 yılı hareketlendireceğini söyledi.

Bakanlıktan Bursa Yıldırım'a imar desteği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yıllardır kangren haline gelen imar sorunun çözümü için yoğun bir çaba harcayan Yıldırım Belediyesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan destek geldi.

Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019!

AK Parti adayı Binali Yıldırım, kampanyanın son gününde İstanbulluları sevindirecek büyük müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019...

Binali Yıldırım: Gündemimiz imar planı tadilatı olmayacak!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Ben eğer belediye başkanı olursam İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin en önemli konusu imar plan tadilatı olmayacak." diye açıklama yaptı. 

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Yıldırım yatırımları için imar planları Meclis'ten geçti!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede inşa edilmesi planlanan spor lisesi için imar planlarının Meclis'ten geçtiğini söyledi

Yıldırım'da imar planı devrimi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde uzun vadeli geleceğe yönelik yatırım planı hazırlandı. Bölgede, 3/1 lik imar düzeni 4 yılda tamamlandı.

Bursa Yıldırım'ın imar planlarına ortak alan vurgusu!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini söyledi.

Aziz Yıldırım'dan haciz açıklaması!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün kendisi hakkında "evine haciz geldi" şeklinde yayınlanan haberlerin, gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Yıldırım Çınarönü imar toplantıları Haberi

Yıldırım Çınarönü imar toplantıları


Bursa Yıldırım Ankara Yolu’nun altında bulunan Mevlana, Ulus, Arabayatağı, Yavuzselim, Çınarönü ve Hacivat mahallelerinde yapılan imar planı değişikliği sonrası, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin Yavuzselim’den başlattığı toplantılar Çınarönü’nde devam etti. 


Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan İsmail Hakkı Edebali, Çınarönü Mahalle sakinleriyle yaptığı buluşmada, bölgenin yarınlarını kurtaracak yeni imar planı ve kentsel dönüşüm hakkında bilgi verirken vatandaşların sorularına da cevap verdi. Bursa Yıldırım’ın en büyük sorununun plansızlık olduğunu belirten Başkan Edebali, “Bu sorunun en önemli yansıması Ankara Yolu’nun altında kalan 6 mahallemizde ortaya çıkıyordu. Bitişik nizam 2 kat şeklinde yapılan eski plan şehirciliğe aykırı bir düzen. Şehir yaşamında geniş yollara, park alanlarına, kapalı pazar yerlerine, spor alanlarına, kaldırımlara, bisiklet yollarına ve otoparklara ihtiyaç var. Eski plan...