06 / 05 / 2024

yıldırım itfaiye binası sağlık merkezi

yıldırım itfaiye binası sağlık merkezi

Yeteri kadar sosyal donatı alanı olmayan Yıldırım, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yıkarak yenileme çalışmaları kapsamında bir aile sağlığı merkezine daha kavuşmuş olacak.

Aybars Yıldırım’ın kaçak binasında şaşırtan ilan!

CHP’li Aybars Yıldırım’ın Çeşme’de otel yaptıracağım diyerek inşa ettiği 6 katlı binaya yıkım kararı çıktı. Yapı kayıt belgesi iptal edilen binada ‘satılıktır’ ilanı olması şaşırttı.

Bursa Yıldırım Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı!

Bursa Yıldırım Yeşilyayla Mahallesi’nde inşa edilen Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı.

Bursa Yıldırım'daki kreş binası tamamlandı!

Kentteki eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi'ndeki kreş binasını tamamladı.

Binali Yıldırım: 5 bin vakıf eserini metruk durumdan çıkardık!

Başbakan Binali Yıldırım, Hamamönü'ndeki Mehmet Akif İnan Vakfı hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar 15 yıllık iktidarımız döneminde 5 bin vakıf eseri, metruk durumdan çıkarıp başta büyük camilerimiz olmak üzere ihya ettik" dedi.

Bursa Yıldırım'a çok amaçlı hizmet binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Selçukbey Mahallesi'ne çok amaçlı hizmet binası inşa ediyor.

Bursa Yıldırım'a yeni hizmet binası ve aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni hizmet binası ve aile sağlığı merkezini tamamladı.

Bursa Yıldırım'a modern spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım bölgesi için yaptırdığı Artvin Kafkasspor Spor Tesisleri ve yönetim binası açıldı.

Bursa Yıldırım'a 2 katlı aile sağlığı merkezi geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım'daki itfaiye binasını tahliye ederek aile sağlığı merkezi inşaatına hazırlanıyor.

Başbakan Yıldırım AKP İzmir İl Binası'nı açacak!

İki günlük İzmir ziyareti gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım, 11 Mart Cumartesi günü yeniden gelerek AKP İzmir İl Binası'nı hizmete açacak.

Bursa Yıldırım'daki itfaiye binası aile sağlığı merkezi oluyor!

Yeteri kadar sosyal donatı alanı olmayan Yıldırım, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yıkarak yenileme çalışmaları kapsamında bir aile sağlığı merkezine daha kavuşmuş olacak.

Bursa Yıldırım'a yeni sağlık ocağı geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yarım asırdır Yıldırım Külliyesi’nin medrese bölümünde faaliyet gösteren dispanserin tahliyesinin gündeme gelmesiyle bölgedeki itfaiye binasını Aile Sağlığı Merkezi olarak hayata geçiriyor.

Yıldırım Kemalbey İlkokulu'nun kaderini zemin raporu belirleyecek!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Yıldırım Kemalbey İlkokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılında depreme dayanıklılığının belirlenmesi için boşaltıldı. Yakındaki bir okulun ek binasında eğitim öğretime devam edilirken, okulun akıbeti için zemin etüd raporları bekleniyor.

Kepez Bolat Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi ve hayırsever işbirliği Kuzeyyaka Mahallesi'ne inşa edilen Bolat Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi ve muhtarlık binasının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

yıldırım itfaiye binası sağlık merkezi Haberi

yıldırım itfaiye binası sağlık merkezi


Kent merkezinde yoğun yapılaşma nedeniyle sosyal donatı alanlarından mahrum kalan mahalleler, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çözümlerle bir bir bu imkanlara kavuşuyor. Yapılaşmanın yoğun olduğu Yıldırım’daki itfaiye binası da Büyükşehir Belediyesi’nin yenileyerek dönüştürme çalışmaları kapsamında yıkıldı. Yıkılan itfaiye binasının yerine 250 metrekare taban alanlı 2 katlı aile sağlığı merkezi yapılacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hedeflerinin mimari açıdan bölgeye değer katacak yapıyı bu yıl içerisinde hizmete alabilmek olduğunu söyledi.


Bursa’nın yıpranan, depreme karşı büyük risk taşıyan yapı stokunu sağlık ocağı, yol, spor tesisleri ve meydan düzenlemesiyle eriten Büyükşehir Belediyesi, böylelikle hem eski binaları ortadan kaldırıyor hem de bu bölgeleri yeni sosyal donatı alanlarıyla güzelleştiriyor. Yoğun yapılaşma nedeniyle sosyal donatı alanlarından mahrum olan Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yıkarak yenileme çalışmaları kapsamında bir...