05 / 05 / 2024

yıldırım kaçak bina

yıldırım kaçak bina

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’da artık geleceğin planlandığını hatırlatarak kaçak inşaata başvurulmaması konusunda uyarılarda bulundu. Edebali, “Yıldırım’ın geleceğine dair hedeflerimiz var." dedi.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım’ı yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi’nin kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor..

Bursa'da kaçak yapıların yıkımları devam ediyor!

YILDIRIM Belediye ekipleri tarafından önceden tespit edilen Arabayatağı, Hacivat ve Anadolu mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı...

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım'ı yaşanabilir bir şehir kimliğiyle kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi'nin kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Arabayatağı, Hacivat ve Anadolu mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı...

Bursa Yıldırım'daki 9 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı tamamlanıyor. Bölgede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemi tamamlandı.

Aybars Yıldırım’ın kaçak binasında şaşırtan ilan!

CHP’li Aybars Yıldırım’ın Çeşme’de otel yaptıracağım diyerek inşa ettiği 6 katlı binaya yıkım kararı çıktı. Yapı kayıt belgesi iptal edilen binada ‘satılıktır’ ilanı olması şaşırttı.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım yargılanıyor!

CHP’li Aybars Yıldırım, otel diye 29 daireli apartman dikmişti. Yıldırım, ardından inşaat mühürlenip yıkım kararı verilince yalan beyanla imar barışı belgesi aldı. Şimdi sahtekarlıktan yargılanıyor.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım istifa etti!

CHP’li Çeşme Belediye Meclisi Üyesi Aybars Yıldırım otel ruhsatı aldığı binayı 6 katlı, 29 daireli apartmana döüştürerek satışa çıkardı. Kaçağı ortaya çıkarınca Yıldırım imar komisyonu üyeliğinden istifa etti.

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Aybars Yıldırım Çeşme'de otel inşaatı ruhsatıyla apartman mı yaptı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatının ardından bir iddia daha orataya atıldı. CHP’li Aybars Yıldırım'ın otel inşaatı ruhsatıyla apartman diktiği öne sürüldü...

Binali Yıldırım'dan gecekondu sahiplerine müjde!

AKP İBB Başkan Adayı Yıldırım, gecekondu sahiplerine müjde verdi. Yıldırım, "Maliye Hazinesi arsaları üzerinde evleri olup ilave kaçak kat yapmış ceza tutanakları tutulmuş olan hemşehrilerimiz için de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yeni bir düzenleme yapacağız" dedi...

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

Binali Yıldırım: Gaziosmanpaşa'ya metro gelecek!

Gaziosmanpaşa, Paşa Köşkü’nde düzenlenen ‘Balkan Göçmenleri ile Buluşma’ programında konuşan AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi verdi.

Binali Yıldırım: İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor. Daha sonra Sultanbeyli'de. Sancektepe için bir güzel projemiz daha var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir şubesini de Sancaktepe'ye kuruyoruz" dedi...

Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirilecek!

AK Parti (İBB) Başkan adayı Yıldırım Türkiye’nin en büyük hastanesinin Sancaktepe’ye yapılacağını ve Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirileceğini müjdeledi...

Binali Yıldırım'dan Avcılar'a imar müjdesi!

Mevcut belediyenin Avcılar'daki imar sorununu çözmediğini söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, imar sorunun çözüleceğini müjdeledi.

yıldırım kaçak bina Haberi

yıldırım kaçak bina

    Kentsel dönüşüm ile Yıldırım’ı yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi’nin kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Yıldırım'ı yeniden planlayıp geleceğe hazırlamak istediklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yeniden planlamaktan kastımız doğru planlama yaparak şehri yeniden inşa etmek. Bu anlamda kaçak yapılaşmaya asla göz yummuyoruz. Kentsel dönüşüm konusunda temel atma törenlerine başladık ve bundan sonra da hızla devam edeceğiz” dedi.  


YILDIRIM’DA KAÇAK YAPILAŞMAYA TAVİZ YOK

    Kaçak yapılaşmaya asla tahammüllerinin olmadığını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ın geleceğine dair hedeflerimiz var. Çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için çok önemli projeleri artık hayata geçirmeye başlıyoruz. Bu anlamda Yıldırımlı hemşehrilerimizden isteğim kaçak yapı konusunda duyarlı olmalarıdır. Son 30 yılda oluşan bu kötü görüntü kaçak ve...