21 / 05 / 2024

yıldırım köprü projesi

yıldırım köprü projesi

Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlayacak olan yaya köprüsü düzenlenen törenle açıldı.

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Sivas'ta 40 yıldır beklenen köprü açıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi halkının 40 yıldır hayali olan köprü düzenlenen törenle halkın kullanımına açıldı...

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Binali Yıldırım: Depreme hazır olmak için çok sıkı çalışmalıyız!

Başbakan Binali Yıldırım "Deprem öldürmüyor da depreme hazırlıksız olmak öldürüyor. Depreme hazır olmak için de çok ama çok sıkı çalışmamız lazım." dedi.

Yıldırım'da kaçak yapıların yıkımı devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birisini hayata geçiriyor. Yıldırım'da kaçak yapıların yıkımı devam ediyor.

Yıldırım'da konut fiyatları prim rekoru kırdı!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde emlak fiyatları  2017 yılının ilk 9 ayında yüzde 29 prim yaparak rekor kırdı. 

Yıldırım'da kaçak yapı yıkımı devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi’nin yıkımını gerçekleştirdiği kaçak yapı sayısı 2017’de 51’e ulaşırken Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kaçak yapılaşmayla mücadeleye kararlıkla devam edeceklerini açıkladı.

Başbakan Yıldırım: Artık yatay mimariyi geliştireceğiz!

Başbakan Binali Yıldırım TOKİ tarafından Kocaeli Gölcük'te yürütülen Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreninde, depreme karşı şehirleri çevre bilinciyle kurmanın önemli olduğunu vurguladı.

yıldırım köprü projesi Haberi

yıldırım köprü projesi


Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlayacak olan yaya köprüsü düzenlenen törenle açıldı. Mimarsinan ve Bağlaraltı mahalle sakinlerinin günlük hayatlarını kolaylaştıracak modern yaya köprüsünün açılış törenine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Embiya Akkuş, Bağlaraltı Mahalle Muhtarı Ziyettin Piliç, Mimarsinan Mahalle Muhtarı Muhsin Sak, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.



YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTEN PROJELER


İlçe sakinlerinin günlük hayatlarını kolaylaştıracak 51 metre uzunluktaki modern betonarme köprü, ahşap kaplama yürüme yolu ile engelli vatandaşların da rahatça kullanabileceği şekilde tasarlandığını aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sürdürülebilir yerel kalkınma anlayışı doğrultusunda hizmetlerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu...