01 / 05 / 2024

Yıldırım park

Yıldırım park

Yıldırım Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu bir yıl içinde yeni açılan yeni parklar ile Yıldırım’daki çocuk oyun parkı sayısı 261’e, dinlenme parkı sayısı da 81’e yükseldi.

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Yıldırım Sular Vadisi'nde inşaat hızla sürüyor!

Yıldırım Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında sayılan Sular Vadisi Doğa Parkı’nda inşaat çalışmaları yüzde 51’lik seviyey geldi.

Yıldırım Sular Rekreasyon Alanı için ilk kazma vuruldu!

Yıldırım Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan projelerinden Sular Vadisi Doğa Parkı ve Rekreasyon Alan’ı projesi için ilk kazma vuruldu.

Yıldırım Belediyesi'nden 345 park!

Yıldırım’daki yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara daha huzurlu ortamlar oluşturmak için çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Yıldırım Sular Vadisi Parkı'nda sona gelindi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Sular Vadisi Doğa Parkı’nın Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Yıldırım'daki parklar yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi park revizyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye 261 çocuk oyun parkı ve 81 dinlenme parkında 328 bin metrekare yeşil alana sahip ilçenin dört bir yanında bulunan parklarda yenileme çalışması başlattı...

Yıldırım'daki park sayısı 342'ye yükseldi!

Yıldırım Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu bir yıl içinde yeni açılan yeni parklar ile Yıldırım’daki çocuk oyun parkı sayısı 261’e, dinlenme parkı sayısı da 81’e yükseldi.

Bursa Yıldırım Ihlamur Parkı açıldı!

Yeşil bir Yıldırım Yıldırım Belediyesi, mevcut parkların bakım - onarım çalışmalarının yanı sıra ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırarak vatandaşların nefes almalarını sağlıyor.

Yıldırım'ın çehresi değişiyor!

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali "Sular Vadisi ve Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi, Türkiye'nin en büyük spor kompleksi gibi yatırımlarla ilçenin çehresi değişecek" dedi.

Yıldırım yeni projelerle cazibe merkezi olacak!

Kentsel dönüşümün öncü yapıları olacak Yıldırım, Spor Kompleksi, Sular Vadisi, Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi, bölgeyi Bursa’nın cazibe merkezi haline getirecek.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşümle değişiyor!

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Yıldırım’da değişim rüzgârı esiyor. Kentsel dönüşümün öncü yapıları olacak Yıldırım Spor Kompleksi, Sular Vadisi, Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi, bölgeyi Bursa’nın cazibe merkezi haline getirecek.

Bursa Yıldırım'a 17 ayda 7 park!

Kent estetiği ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren ve her geçen gün Yıldırım’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıran Yıldırım Belediyesi, son 17 ayda 7 adet yeni parkı daha tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Bursa'da yeşil Yıldırım çalışmaları başladı!

'Yeşil Yıldırım' hedefi için yoğun bir çalışma yürüten Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bin 113 ağaç ve çalı fidan ile 45 bin 740 çiçek dikti.

Yıldırım park Haberi

Yıldırım park


Yıldırım’da kişi başına düşen yeşil alan miktarı her geçen gün artıyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu bir yıl içinde yeni açılan yeni parklar ile Yıldırım’daki çocuk oyun parkı sayısı 261’e, dinlenme parkı sayısı da 81’e yükseldi. Eski parklarda da kapsamlı revize çalışmalarının da sürekli devam ettiği Yıldırım’da, parklar vatandaşlara yeşili ve huzuru bir arada sağlıyor. Son olarak geçtiğimiz ay açılan Çınarönü, Pınar ve Ihlamur parkları ile Yıldırım’ın çehresi daha da değişti. İlçedeki yeşil alan miktarı ise 20 bin 319 metre kareye yükseldi.

‘YILDIRIM’I GELECEĞE TAŞIYORUZ’

Yapılan her parkın bir amaca hizmet etmesine özen gösterdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’daki parklarda çocuklar için modern oyun grupları, güvenli kauçuk zemin, hayvanlar için kuş yuvaları, yemlik, suluk yetişkinler için fitness...