27 / 04 / 2024

yıldırım Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi

yıldırım Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi

Yıldırımlılara dönüşümün anlatılacağı Yıldırım Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde dev ekranlı konferans salonu, dönüşüm projelerinin hazırlandığı Kentsel Tasarım birimi, AR-GE birimi, toplantı salonu ve Kalite Yönetim Temsilciliği bulunuyor.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Binnaz Yıldırım tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Yıldırım tarafından kuruldu.

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

Hadise ve Kaan Yıldırım Göktürk’te müstakil ev arıyor!

Evlenme kararı alan Hadise ve Kaan Yıldırım, hazırlıklara başladı. Çift, Göktürk’te müstakil bir ev arayışına girdi.

Hadise ve Kaan Yıldırım müstakil ev arayışında!

Romantik paylaşımlarıyla hayranlarını mest eden Hadise ve Kaan Yıldırım evlenmeye karar verdi. Önümüzdeki yaz düğün yapmayı planlayan çift, şimdilerde “yuvalarını kurmak” için müstakil ev arayışına girdi.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

yıldırım Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi Haberi

yıldırım Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi


5 bin metrekare kapalı alanda inşa edilen, Yıldırımlılara kentsel dönüşümün öneminin aktarılacağı ve ilçeyi ileriye taşıyacak vizyon projelerin tanıtılacağı Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde dev ekranlı konferans salonu, dönüşüm projelerinin hazırlandığı Kentsel Tasarım birimi, AR-GE birimi, toplantı salonu ve Kalite Yönetim Temsilciliği bulunuyor. Yıldırım Belediyesi bürokratlarıyla merkezi inceleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Kentsel dönüşümün proje aşamasında ayrıntılı sosyal doku analizleri, anket ve görüşme içerikli saha araştırmaları ile dönüşümün sosyal ve ekonomik yapıya etkilerini inceliyoruz. Sonuçlar uzmanlar tarafından değerlendirilerek ortaya çıkan bilgiler ışığında dönüşümün yol haritasını oluşturuyoruz. Tamamlanan aşamaların ardından projenin gerçekleşeceği mahalle sakinlerini merkezimize davet ederek akıllarındaki tüm soru işaretlerini giderecek ve kentsel dönüşümde en önemli aşama olan vatandaş desteğini alacağız” dedi.



TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ YOK



Kentsel dönüşümün tam anlamıyla başarıya ulaşabilmesi...