29 / 04 / 2024

Yıldız Gelişim Atölyesi nerede

Yıldız Gelişim Atölyesi nerede

Yıldız Gelişim Atölyesi Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa İçen tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Pendik Selahattin Yıldız Şeyhli Merkez Cami'nin temeli atıldı!

Sultanlar Grubu Başkanı Şeref Yıldız’ın bağışıyla yapımına başlanan Selahattin Yıldız Şeyhli Merkez Camii Temel Atma Töreni gerçekleşti.

BİMER'den Yıldız Teknik Lojmanları açıklaması!

İstanbul Şişli’de eski Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arazisi üzerinde hayata geçirilen 34 katlı Nurol Tower’ın yükseldiği araziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Yıldız Holding Pendik'te cami yaptırıyor!

Yıldız Holding bünyesinde faaliyet gösteren Besler Gıda, Pendik'te cami inşa ediyor. Önceki gün temeli atılan caminin kısa zamanda ibadete açılması bekleniyor.

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Yıldız Holding Çin'e yöneldi!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, tek çatı yapılanmasının ardından ilk satın almayı Çin pazarından yapacaklarını söyledi.

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi açıldı!

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi, Alper Şimşek Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde açıldı.

Yıldız Holding, pladis adıyla tek bir şirket çatısı altında birleşti!

Kasım 2014 yılında United Biscuits'i satın alarak tamamıyla global bir oyuncu olan Yıldız Holding, ana odağı olan bisküvi ve çikolata işlerini , pladis adıyla tek bir global şirket altında birleştirdi.

Yıldız Holding 2016'da mağaza açılışlarıyla büyüyecek!

United Biscuits’i Kasım 2014′te satın alarak dünyanın en büyük üçüncü bisküvi şirketi haline gelen Yıldız Holding, atıştırmalık alanında pound bazında her yıl yüzde 17 büyümeyi planlarken, kapasite artırmak için yatırımlarını sürdürecek.

Tavşanlı Özel Yıldız'ın yeni binasının temeli atıldı!

Tavşanlı'da eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren Özel Yıldız Eğitim Kurumlarının yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene; Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu da katıldı.

Gayrimenkul pazarının yeni yükselen yıldızı: Yakuplu!

İstanbul Avrupa yakasının önemli gelişim bölgesi Beylikdüzü’ nün sahilde yükselen değeri YAKUPLU ‘ nun yıldızı parlıyor...

Yıldız Gelişim Atölyesi nerede Haberi

Yıldız Gelişim Atölyesi nerede

Yıldız Gelişim Atölyesi Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa İçen tarafından  10 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.


Yıldız Gelişim Atölyesi Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Ulusal ve uluslar arası müfredatlar göz önünde bulundurularak Teknolojik Ve Fiziksel eğitsel malzemeler araştırma geliştirme dizayn ve tasarlamak ve kullanım kılavuzları,etkinlik kitapları ve üretimi,  2- Sistem tasarımları ve projeleri:eğitim evi,eğitim atölyesi vb. projelerin üreti mi,geliştirilmesi,  kurulması ve işletilmesi faaliyetleri,  3- Akademik alanda her türlü yayınlar, raporlar ve projeler üretmek, geliştirmek ve ihtiyaca göre hazırlamak,  4-  Eğitim ve öğretim amaçlı her türlü laboratuvar kurmak, araç ve gereç,doküman ve laboratuvar malzemelerinin alımı,sa tımı,imalatı,ithal ve ihracını yapmak,  5-  Araştırma Geliştirme kapsamında değerlendirilebilecek her türlü faaliyet, Ar-Ge danışmanlık,yönetim danışmanlık,kurum yada...