29 / 04 / 2024

Yıldız Group Emlak Danışmanlık iletişim

Yıldız Group Emlak Danışmanlık iletişim

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hassan Adam Ali tarafından kuruldu.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Mavi Yıldız İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yıldız İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadjer Bellatiche ve Hamza Rezgui tarafından kuruldu.

Group Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Yılmaz ve Tayip Yılmaz tarafından kuruldu. 

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hassan Adam Ali tarafından kuruldu.

Tek Ay Yıldız İnşaat Emlak Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Ay Yıldız İnşaat Emlak Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Keskin tarafından kuruldu. 

Yıldız Group Krom Ve İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Group Krom Ve İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mahmoud Derhamjani, Simin Alavi ve Mehdi Mirhaji imzasıyla kuruldu.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Rock yıldızı Sting, Londra'daki evini 85 milyon TL'ye sattı!

Rock yıldızı Sting, müzik kariyerinden servet kazandığı gibi emlak yatırımlarıyla da gelirini artırıyor. Sting, İngiltere'nin başkenti Londra'nın merkezindeki evini 19 milyon sterline (85.3 milyon lira) satarak servetine servet ekledi.

Yıldız Bozdoğan İnşaat Emlak ve Danışmanlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Bozdoğan İnşaat Emlak ve Danışmanlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Cennet Akiş Yıldız, Ziya Bozdoğan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.

Cem Demirci: İncek Ankara'nın yıldızı olacak!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Demirci, 'Cem Demirci: İncek Ankara'nın yıldızı olacak' dedi.

Yıldız Group Emlak Danışmanlık iletişim Haberi

Yıldız Group Emlak Danışmanlık iletişim

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hassan Adam Ali tarafından kuruldu.

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:


EMLAK Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt...