06 / 05 / 2024

Yıldız Parkı açıldı mı

Yıldız Parkı açıldı mı

Çankaya Yıldız Parkı’nda çalışmalar tamamlandı. 15 Aralık’ta açılışı yapılacak park, görsel güzelliğinin yanı sıra konut ve ticaret alanı açısından yoğun bir bölge olan Yıldız'ın otopark ve yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak.

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...

Ekrem İmamoğlu'ndan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2022 yatırım programına alınmayan projesi ve finansmanı hazır olan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Münir Karaloğlu: Metruk binayı vatandaş yıkmıyorsa biz yıkacağız!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, metruk binaların uyuşturucu bağımlılarının, satıcıların istasyonu haline geldiğini ifade ederek "Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binaya gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkacağız." diye açıklama yaptı. 

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Ankara Yıldız Park fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldız Park Ankara projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Ankara Altındağ'da inşa edilen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare alana sahip.

Menderes'teki Ay Yıldız Park'ta sona gelindi!

Menderes Belediyesi tarafından yapılan Ay Yıldız Park'ta sona gelindi. Yeşillendirme çalışmalarının yapıldığı park kısa süre sonra hizmete açılacak.

Çankaya Yıldız Parkı 15 Aralık'ta açılıyor!

Çankaya Yıldız Parkı’nda çalışmalar tamamlandı. 15 Aralık’ta açılışı yapılacak park, görsel güzelliğinin yanı sıra konut ve ticaret alanı açısından yoğun bir bölge olan Yıldız'ın otopark ve yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak.

Ankara Altındağ'daki Yıldız Parkı törenle açıldı!

Ali Ersoy ve Yıldıztepe mahallelerinin birleştiği noktaya yapılan 30 bin metrekarelik Yıldız Parkı geniş katılımlı bir törenle açıldı

Yıldız Teknik Üniversitesi Gaziosmanpaşa’da kampüs açıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arasında imzalanan protokolle, üniversiteye 25 yıllığına bir okul binası tahsis edildi. YTÜ’nün Gaziosmanpaşa kampüsünde yeni bir fakülte açarak eğitim vereceği açıklandı

Gaziantep Oğuzeli Büyükşehir Parkı açıldı!

Gaziantep Oğuzeli’ne ilçenin en büyük parkını yapan Büyükşehir Belediyesi, parkın açılışı için bir program düzenledi. Açılış programına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katıldı.

1998 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kışlası'na taşınacakmış!

1998 yılında merkezi Yıldız'da olmak üzere Ayazağa ve Şişli'de öğretimine devam eden Yıldız Teknik Üniversitesi, Genelkurmay Başkanlığı'na ait 13 bin dönüm arazisi olan tarihi Davutpaşa Kışlası'na taşınacakmış.

Bursa Yıldırım'da Mimar Sinan Engelsiz Parkı açıldı!

'Engelleri aşan Yıldırım' anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi, Mimar Sinan Engelsiz Parkı'nı hizmete açtı.

Yıldız Parkı açıldı mı Haberi

Yıldız Parkı açıldı mı


Çankaya Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Yıldız Parkı’nda çalışmalar tamamlandı. 15 Aralık’ta açılışı yapılacak park, görsel güzelliğinin yanı sıra konut ve ticaret alanı açısından yoğun bir bölge olan Yıldız'ın otopark ve yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak.


4 BİN 338 METREKARE YEŞİL ALAN


Yeni yılın hemen öncesinde açılış için son hazırlıkları yapılan Yıldız Park’ın 4 bin 338 metrekaresi yeşil alan olarak hazırlandı. Çocuk oyun alanı, çardakları ve havuzlarıyla park,

Çankayalılara kent içinde soluk aldıracak özel bir mekan halini aldı. Beş etap olarak planlanan park alanının öncelikle drenaj sorunu çözüldü. Altyapısı tamamlanan parkın çevresine, Çankaya’nın ‘imza’sı haline gelen 3 bin 995 metrekare renkli, desenli asfalt kaldırım yapıldı. Üç kuru havuzu, özel tasarım oturma birimleri, kent mobilyaları, oyun alanı, tartan ve çim tepeleriyle ile dikkat...