12 / 05 / 2024

Yıldız Teknopark ek alanı imar planı

Yıldız Teknopark ek alanı imar planı

Başakşehir İkitelli'de Organize Sanayi Bölgesi alanındaki Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yıldız Teknopark ek alanının imar planı askıya çıktı. Bölgede 1,5 yıl önce temeli atılan Yıldız Teknopark binası da 3 ay sonra açılacak..

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Yıldız Teknopark'ta kira indirimi desteği devam edecek!

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, "Sağladığımız Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi desteğine devam edeceğiz." dedi.

Yıldız Teknopark'tan 87 firmaya kira indirimi!

Yıldız Teknopark, 2015 yılından beri bünyesinde bulunan şirketlere Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi yapıyor. Kira indirimi teşvikinde 2020 yılında 87 firma hak kazandı.

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Türker Karahasan, Yusuf Eren Yıldız ve Hızır Onur Ekşioğlu imzasıyla kuruldu.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi 2017'de tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezlerinden birini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Kuzey Yıldızı Külliyesi'nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi açıldı!

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi, Alper Şimşek Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde açıldı.

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire!

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1 dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi açıldı!

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi 5 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile, Başakşehir'de, Onur Yavuz ve Ahmet Yavuz ortaklığında açıldı.

Taner Yıldız: Gazprom’dan yeni gaz fiyatı teklifi bekliyoruz!

Rus doğalgazında daha fazla alım ve fiyat indirimi konusunda ilerleme sağlandı. Enerji Bakanı Taner Yıldız, indirim teklifine kısa sürede cevap beklediklerini, ancak Gazprom’a göre ek gazın 2016’ya kalabileceğini belirtti

Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella Pendik!

Satış süreci devam eden Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella Pendik projesi toplamda 109 adet konuttan meydana geliyor. Projenin teslim tarihi 2016 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi.

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella teslim tarihi!

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella teslim tarihi haberimizin içerisinde bulunuyor. Beşyıldız Novella projesinde otopark, güvenlik, fitness, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, çocuk oyun alanı, spor alanları yer alıyor...

Yıldız Teknopark ek alanı imar planı Haberi

Yıldız Teknopark ek alanı imar planı


Başakşehir İlçesi, İkitelli, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ek alanına ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün (28 Mayıs 2014 Çarşamba) askıya çıkarıldı. 



Yıldız Teknopark binası açılış için gün sayıyor!



Yıldız Teknopark'ın temeli 1,5 yıl önce Başakşehir İkitelli'de Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içinde atıldı...



Yıldız Teknopark'ın dış cephesi bitti...



Yıldız Teknopark binası AVM olarak tasarlandı fakat çevresinde Mall of İstanbul ve Deposite AVM gibi alışveriş merkezleri açılınca bu fikirden vazgeçildi... AVM yapılmaktan vazgeçilen bina, Yıldız Teknopark'a dönüştürüldü...




Yıldız Teknopark'ın 3 ay sonra açılması planlanıyor...



Yıldız Teknopark ek alanında ne kadar konut, ne kadar eğitim ne kadar yeşil alan olacak?


Yıldız Teknopark ek alanı imar planına göre; 9 milyon 905 bin metrekare alanın 4 milyon 391 bin 800 metrekaresi...