04 / 05 / 2024

Yıldızkent Erzurum Evleri ödeme seçenekleri

Yıldızkent Erzurum Evleri ödeme seçenekleri

Bulutlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldızkent Erzurum Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Bulutlar Yıldızkent Erzurum Evleri' nde 3. etap satışları başladı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

19 yıldır kentsel dönüşüm bekliyorlar!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 19 yıl kentsel dönüşüm kapsamında evleri yıkılan aileler yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

Yıldızların evleri satışta!

Kovid-19 salgını emlak ve konut sektörünü değiştirdi. Birçok ünlü yıldız evini satıyor. İşte evlerini satan yıldızlar...

Hadise ve Kaan Yıldırım evleri ayırdı!

Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan Hadise ile Kaan Yıldırım, koronavirüs nedeniyle evlerini ayırmaya karar verdi.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Binali Yıldırım'dan gecekondu sahiplerine müjde!

AKP İBB Başkan Adayı Yıldırım, gecekondu sahiplerine müjde verdi. Yıldırım, "Maliye Hazinesi arsaları üzerinde evleri olup ilave kaçak kat yapmış ceza tutanakları tutulmuş olan hemşehrilerimiz için de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yeni bir düzenleme yapacağız" dedi...

Fikirtepe 8 yıldır dönüşemedi!

8 yıldır kentsel dönüşümün devam ettiği Fikirtepe hâlâ dönüşemedi. Projelerin durduğu, inşaatların yavaşladığı bölgede vatandaşlar mağdur oldu. Evleri yıkılan ama yenisi yapılmayan hak sahipleri kamudan çözüm bekliyor.

Tarihi Erzurum evleri restore ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi Erzurum Evleri’ni restore ediyor. Kültür Yolu Projesi kapsamında 22 parselde yer alan 17 tarihi evin mimari dokusu korunarak taş binalar yenileniyor. 

Sezer LOFT Erzurum Yıldızkent'te yükseliyor!

Erzurum'da konut projelerine imza atan Sezerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Sezer doğru projelerle sektörde önemli bir yere geldiklerini söyledi..

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Şehir merkezindenki projelerin yıldızı parlıyor!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından İstanbul’un merkezi Şişli’de hayata geçirilen Kuleli Evleri Projeleri, lokasyon faktörü ve ulaşım alternatifleriyle konut sektöründe düşüş yaşanan şu dönemde şehir merkezinde olmanın avantajını yaşıyor... 

Beyaz Yakalılar ve Y Kuşağı Kuleli Evleri'ni tercih ediyor!

Yıldırım Yapı Grubu imzasını taşıyan Kuleli Evleri merkezi lokasyonu ile özellikle beyaz yakalıların ve Y kuşağının tercih noktası oldu.

Erzurum Yıldızkent için satış sözleşmesi 19 Şubat'ta başlıyor!

Erzurum Yıldızkent’te yapılan yeni konutlarla ilgili satış sözleşmesinin 19 Şubat’ta başlayacak.

Yıldızkent Erzurum Evleri ödeme seçenekleri Haberi

Yıldızkent Erzurum Evleri ödeme seçenekleri

Bulutlar Yıldızkent Erzurum Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projenin inşaat çalışmaları Mart ayında başlayacak.


Bulutlar Yıldızkent Erzurum Evleri projesinde' nde 3. etap satışları başladı. Projedeki daireler 190 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiyor.


Bulutlar Yıldızkent Erzurum Evleri projesi içerisinde otopark, çocuk oyun alanı, güvenlik de bulunuyor. Projenin 3. etabında bulunan 83 dairenin teslimleri 2015 Aralık' ta teslim edilmesi planlanıyor. 


Yıldızkent Erzurum Evleri iletişim

Adres: Gez Mahallesi Esnaf Saray No:1/Erzurum

Tel: 0444 4 972

Web:http://www.bulutlar.com.tr/tr

Tülay...