06 / 05 / 2024

Yılın AVMsi Ankara Armada

Yılın AVMsi Ankara Armada

Armada Alışveriş Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada “Büyüme ve Yenileme Kategorisi” ile Yılın Alışveriş Merkezi seçilerek ödüle layık görüldü.

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Emlakta son 3 yılın şampiyonu Ankara ve İstanbul oldu!

Türkiye geneli gayrimenkul satışları değerlendirildiğinde son 3 yılın şampiyonu 2019 yılı oldu. El değiştirmede şampiyon şehirler ise Ankara ve İstanbul olarak açıklandı. Geçtiğimiz yıl 2018 yılına göre bu illerimizin satış rakamlarında yüzde 150 ile yüzde 160 oranında arttı.

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Biz Ankara'nın 50 yılını planlayacağız" dedi.

Akfen Holding 41. yılını kutladı!

Hamdi Akın tarafından 1976'da Ankara'da küçük bir kazan atölyesinde temelleri atılan Akfen Holding 41. yılını kutladı. 

Ankara'da yılın ilk yarısında 73 bin 119 konut satıldı!

2017 yılının ilk yarısında 654 bini aşkın konut satılırken büyükşehirler arasında Ankara öne çıktı. Yüzde 8.5 yükseliş yakalayan Ankara'da 73 bin 119 konut satıldı.

Yılın ilk yarısında 630 bin 799 konut satıldı!

TÜİK verilerine göre, yılın ilk yarısında Türkiye'de 630 bin 799 konut satıldı. İlk yarıda İstanbul'da 117 bin 242, Ankara'da 67 bin 382 ve İzmir'de 39 bin 282 konut satılırken, en fazla artış yüzde 668,4 ile Van'da gerçekleşti

Yeni Ankara YHT Garı 2016 yılının ilk yarısında açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, yüzde 54'ü tamamlanan Yeni Ankara YHT Garı'nın 2016 yılının birinci yarısında milletin hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Emlak Konut yılın ilk 4 ayında 2.882 bağımsız bölüm sattı!

Yılın ilk 4 ayında 2 bin 882 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştiren Emlak Konut GYO, kaliteli ve güvenilir yatırım olanakları sağlamayı sürdürüyor. Emlak Konut GYO, Anadolu’ya açılma politikasını ise Başkent Ankara üzerinden sürdürüyor.

Yılın AVM’si Ankara Armada!

Armada Alışveriş Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada “Büyüme ve Yenileme Kategorisi” ile Yılın Alışveriş Merkezi seçilerek ödüle layık görüldü.

Bera Ankara'ya Yılın Turizm Yatırımı Birinciliği

Bera Ankaıa'ya bir ödül daha. Ekovitrin Dergisinin gerçekleştirdiği "Yılın Starları Anketi"'nde, 'Yılın Turizm Yatırımı' dalında birinciliği Kombassan Holding bünyesinde "HELAL HİZMET' anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Ankara kazandı.

Atakule 2016 yılının son çeyreğinde açılacak!

Türkiye'nin ikinci, başkent Ankara'nın ise ilk alışveriş merkezi olan, kentin en önemli sembollerinden Atakule yenileniyor. 200 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirilecek proje, yenilenen yüzüyle 2016 yılının son çeyreğinde açılacak.

İncek Prestij projesi 2015 yılının aralık ayında tamamlanacak!

FIRAT ve Dema inşaat Ortak Girişimiyle inşa edilen İncek Prestij Ankara'da yükseliyor. Projenin tüm fonksiyonları 2015 yılının aralık ayında tamamlanmış olacak. Proje 20-21 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan etkinliklerle Ankaralılar'ın beğenisine sunul

Ankara'da yılın ilk yarısında 2 milyon 265 bin asfalt serildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, sınırlarına yeni katılan ilçe ve köyler de dahil olmak üzere yapılan asfalt çalışmaları hız kesmeden 7/24 devam ediyor.Ankara'da yılın ilk yarısında 2 milyon 265 bin asfalt serildi.

Yılın AVMsi Ankara Armada Haberi

Yılın AVMsi Ankara Armada

Armada Alışveriş Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada “Büyüme ve Yenileme Kategorisi” ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi.


21 Nisan’da Londra’da gerçekleşen ICSC Avrupa Konferansı’nda düzenlenen törende ödül, AVM Müdürü Çiğdem Gönen’e takdim edildi. Gönen, “Türkiye’yi temsilen aldığımız bu ödül tüm mağazalarımızın ve çalışanlarımızın başarısı. Bizim ile olan herkese teşekkür ederiz” dedi.


Hürriyet...