04 / 05 / 2024

Yılın şirketi ödülü

Yılın şirketi ödülü

Ekovitrin dergisinin ‘Yılın Starları Ödül Töreni’, WOW İstanbul Convention Center’da 1 Temmuz’da gerçekleştirildi. FuzulEv ‘’Türkiye’de Yılın Şirketi’’ ödülünün sahibi oldu. 

Dünyaca ünlü şirket 6 yıl önce iflas vermişti. Şimdi yeniden dönüyorlar

Dünyaca ünlü bir havayolu şirketi, 6 yıl önce iflas vermesinin ardından yeniden piyasaya dönüyor.

İngiliz sterlini dibi gördü! Son yılların en düşük seviyesinde

İngiliz sterlini, dolar karşısında son 37 yılın düşük seviyesine geriledi.

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi hakkında detaylar henüz tam olarak netleşmedi. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek projede ön talepler toplanıyor.

Yılın şirketi ödülü FuzulEv'e!

Ekovitrin dergisinin ‘Yılın Starları Ödül Töreni’, WOW İstanbul Convention Center’da 1 Temmuz’da gerçekleştirildi. FuzulEv ‘’Türkiye’de Yılın Şirketi’’ ödülünün sahibi oldu. 

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki ultra lüks evi!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te villa satın aldı. Yılmaz'ın evinde dört oturma odası, altı yatak odası bulunuyor...

Ceylan İnşaat ‘Yılın Kurumsal Şirketi’ ödülünün sahibi oldu!

Ceylan İnşaat, Altın Badem Ödülleri’nden ‘Yılın Kurumsal Markası’ ödülüne layık görüldü. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Türkiye’nin en güzel beldelerinden biri olan Datça’da bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

AND Gayrimenkul, Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi seçildi!

AND Gayrimenkul, dünyanın en başarılı kurumlarını ve yöneticilerini ödüllendiren Stevie Awards 2017’de ‘Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi’ ve ‘Yılın Yönetim Takımı’ ödüllerine layık görüldü.

Başıbüyük'ün deprem dönüşümüne ihtiyacı var!

Bşabakan Binali Yıldırım, "Başıbüyük deprem mıntıkasına yakın bölgeler içinde yer alıyor. Dolayısıyla burada sizlerin beklentisini, hakkını, hukukunu düşünerek bir deprem dönüşümü ihtiyacı var. İşte yapılan imar çalışmalarının amacı da zaten buna yönelik. " dedi.

Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü birinci yılını kutluyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Türkiye bünyesinde hizmet veren Bodrum Bölge Müdürlüğü 1. yılını 80 danışmanıyla kutlamanın heyecanını yaşıyor.

2004 yılında Cezayir Sokağı'nın kentsel dönüşümü sağlanmış!

2004 yılında Beyoğlu'nun tarihi sokaklarından biri olan, 9 bin metrekare kapalı alana sahip Cezayir Sokağı, Afitaş Yapım Şirketi ile Kültür Üniversitesi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği 'Fransız Sokağı' Projesi'yle kentsel dönüşümü sağlanmış.

1947 yılında Bakırköy'de 100 dönüm arazisi olan bir köşk ehven fiyata satılacakmış!

1980 yılına kadar nahiye merkezi olarak Bakırköy ilçesine bağlı iken, Bakırköy'e bağlı bir mahalleye dönüştürülen daha sonra Bağcılar'a bağlanan Mahmutbey'de 1947 yılında 100 dönüm arazisi olan bir çiftlik ehven fiyata satılacakmış.

1947 yılında Çırpıcı Çayırı civarında 150 dönüm arazi satılacakmış!

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1947 yılında Çırpıcı Çayırı civarında 150 dönüm arazi ve içinde bir taş ocağı satılacakmış. Florya civarında biner metrekarelik arsaları metrekaresi 4 liraya almak mümkünmüş.

Yılın şirketi ödülü Haberi

Yılın şirketi ödülü

Türkiye'nin en çok okunan ekonomi dergilerinden biri olan Ekovitrin dergisinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği, ‘Yılın Starları Ödül Töreni’ düzenlendi. İş ve ekonomi dünyasının oscarları arasında yer alan organizasyon WOW İstanbul Convention Center’da 1 Temmuz’da gerçekleşti. Tören,  iş, siyaset, bürokrasi ve ekonomi dünyasını bir araya getirdi. 

Yılın Starları Ödül Töreni'nin juri üyeleri arasında Kamuran Abacıoğlu, Şeref Özata, Bilal Koçak, Ali Coşkun, Kemal Şahin, Ömer Bolat, Cemal Yangın, Dr. Dursun Altınışık, Babürhan Cörüt ve Tümay Mercan vardı. FuzulEv ‘’Türkiye’de Yılın Şirketi’’ ödülünün sahibi oldu.

Ödülü almak için sahneye çıkan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, ‘’Türkiye’nin en saygın ekonomi yayınlarından biri olan Ekovitrin dergisinin düzenlendiği bu gecede siz değerli dostlarımıza bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çalışmalarımızı takdir eden ve bizleri ‘’Türkiye’de...