14 / 05 / 2024

yılınlı dere

yılınlı dere

Samsun Büyükşehir Belediyesi Canik İlçesi Gaziosman Paşa Mahallesi'nde dere yatağındaki evleri yıkmaya başladı. Evlerin sahipleri, yıkımı gözyaşları arasında izlerken, bazı vatandaşlar da tepki gösterdi

Ünlü ekonomist yıl sonunu işaret etti! Gram altın için net rakam verdi! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu!

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor. Marbaş Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Soner Kuru, yıl sonunu işaret ederek, gram altın için rakam verdi. 

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikaları faizleri yukarı yönlü etkilemeye devam ediyor. Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesine ulaştı.

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer: İl genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutu teslim edilecek!

İnşası tamamlanan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Ünlüer il genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutunu teslim edileceğini duyurdu.

Ünlü ekonomist duyurdu: 2024 yılında dolar 42 lira olacak! 

Dolar kurunun ne kadar olacağı merakla takip ediliyor. Enflasyon oranlarını işaret eden ekonomist Selçuk Geçer, doların 2024 yılında 42 TL olacağını belirtti. İşte Geçer'in açıklamaları...

Dünyaca ünlü şirket 6 yıl önce iflas vermişti. Şimdi yeniden dönüyorlar

Dünyaca ünlü bir havayolu şirketi, 6 yıl önce iflas vermesinin ardından yeniden piyasaya dönüyor.

Bitcoin yıl sonunda bu kadar olacak! Dev banka son dakika vererek açıkladı! Evi arabayı satmadan buraya bakın!

Standard Chartered, ünlü bir banka olarak Bitcoin fiyat tahminlerini güncelledi. Banka analistleri, Bitcoin'in 2023 yılında 50.000 dolar ve 2024'ün sonunda ise 120.000 dolar seviyelerine ulaşabileceğini düşünüyor.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

Dünyaca ünlü dev bankadan sürücüleri üzecek peş peşe yıl sonu petrol tahmini! Üç haneli rakamlar mı geliyor?

Başta benzin ve motorin olmak üzere akaryakıt piyasasında da etkili olan petrol için İngiliz banka Barclays, 2023 ve 2024 fiyat beklentilerini açıklarken, yıl sonu brent petrolün 98 dolara 2024 içinse 103 dolara kadar yükseleceğini duyurdu.

Dolarda 43 yıl sonra büyük bir ilk... Duyanlar adeta şok geçirdi

Dolar fiyatları vatandaşlar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Dolarda 43 yıl sonra yaşanan ilk de vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

ABD’li dev bankadan şok iddia: 2023 yılı ‘emtia’ yılı olacak!

Küresel piyasalarda ve politikalarda belirsizlikler devam ederken, dünyaca ünlü dev bankadan bomba gibi bir tahmin geldi. Uzmanlara göre, emtialar 2023 yılında diğer varlık sınıflarının üzerinde getiri sağlayacak. Peki, getirisi ne olacak? İşte detayları...

Dev finans kuruluşundan flaş açıklama! Konut fiyatları 2023 yılında yavaşlayacak!

Dünyada ve ülkemizde konut fiyatlarındaki artışlar ev sahibi olmak isteyenleri kara kara düşündürüyor. Ekonomi yönetimi orta gelirli vatandaşlara yönelik yeni bir konut kampanyası başlatırken, dünyaca ünlü kuruluştan 2023 yılına ilişkin önemli bir açıklama geldi.

yılınlı dere Haberi

yılınlı dere

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın bugün sabah saatlerinde yaptığı, "Başbakanımızın talimatı var. Dere yatağındaki tüm evler yıkılacak. Bu konuda hem Valiye hem de Büyükşehir Belediye Başkanına talimatı var" sözlerinin üzerine Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makineleri Canik İlçesi Gaziosman Paşa mahallesinde Yılanlı Dere yatağındaki evleri yıkmak için bölgeye gitti. Acil yıkılması gereken dere yatağındaki üç ev iş makineleri tarafından yıkılırken, bazı vatandaşlar  tepki gösterdi.



İlk olarak Gaziosman Paşa Mahallesi Bal sokakta oturan 31 yaşındaki Gökhan İpek'e ait ev yıkıldı. Ardından da aynı mahalledeki Şifahane sokaktaki 50 yaşındaki Semiha Köseoğlu ile İstanbul'da yaşayan kardeşi 46 yaşındaki Ali Köseoğlu'na ait evler yıkıldı. Semiha Köseoğlu, gözyaşları dökerek evinin yıkılmasını izlerken sinir krizi geçirdi. Bölgedeki diğer vatandaşlard a evlerin yıkılmasına...