28 / 08 / 2024

Yılport Holding yatırımları

Yılport Holding yatırımları

Yıldırım Şirketler Grubu'na ait olan Yılport Holding, Güney Amerika'nın başlıca limanlarından birini 50 yıl işletmek üzere anlaşma imzaladı. Şirket limanı geliştirmek için 750 milyon dolar yatırım taahhüdünde bulundu.

Konut alamayanlar arsaya yöneldi! Arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Son dönemde konut alamayan yatırımcılar arsaya yöneldi. Arsa yatırımları giderek artarken, yatırımcıların arsa alırken dikkat etmesi gereken kriterler ortaya çıktı. 

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tapu ve kadastro yatırımları için 136 milyon TL kaynak ayrıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2021 yılındaki yatırımları için toplamda 135 milyon 965 bin lira ayrıldı.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor!

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Astaş Holding'in son projelerinden Mandarin Orientai Bosphorus, İstanbul, yüksek standartları ve elit mekanları tercih edenler için bir buluşma noktası olmaya hazırlanıyor...

Yılport Holding yatırımları Haberi

Yılport Holding yatırımları

Yılport Holding Ekvador'da 50 yıl süreyle liman işletecek, 750 milyon dolar yatırım yapacak.


Yıldırım Şirketler Grubu'na ait olan Yılport Holding, Güney Amerika'nın başlıca limanlarından birini 50 yıl işletmek üzere anlaşma imzaladı.


Şirket limanı geliştirmek için 750 milyon dolar yatırım taahhüdünde bulundu.


Ekvador'un Machala kentinde bulunan Peurto Bolivar'ı 50 yıl süreyle işletme anlaşmasının pazartesi günü imzalandı.


Şu anda dünyanın başlıca meyve ve deniz ürünü limanlarından olan Peurto Bolivar'in yıllık kapasitesi, derinleştirme, modernleştirme ve rıhtım inşasından oluşan 750 milyon dolar yatırımın ardından 2.5 milyon TEU'ya ulaşacak.


Puerto Bolivar, yatırımın tamamlanmasının ardından Orta ve Güney Amerika'nın Pasifik Okyanusu'na kıyısının en büyük limanı...