17 / 05 / 2024

Yılsel Vinç Nakliye İnşaat Kimin

Yılsel Vinç Nakliye İnşaat Kimin

Yılsel Vinç Nakliye İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Kaplan ve Cengiz Kaplan ortaklığında kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Nakliye fiyatları resmen uçtu! Geçen yıl 10-13 bin TL olan ücretler, bu yıl 50-70 bin TL'ye yükseldi! 

Akaryakıt fiyatları yüzde 100'e yakın arttı. Bu durumdan şehirlerarası taşımacılık ve nakliye sektörü de etkilendi. Nakliyelerde geçen yıl 10-13 bin TL olan ücretler, bu yıl 50-70 bin TL'ye yükseldi. İşte detaylar...

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu;!

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Tuncel tarafından kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Yç Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yç Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yahya Çağlıişlek tarafından kuruldu.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dikmen tarafından kuruldu.

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet    Kılıç tarafından kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Gültekin Örün tarafından kuruldu.

Yılsel Vinç Nakliye İnşaat Kimin Haberi

Yılsel Vinç Nakliye İnşaat Kimin


Yılsel Vinç Nakliye İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yılmaz Kaplan  ve Cengiz Kaplan ortaklığında  50 bin TL sermaye ile bugün  kuruldu. 


Yılsel Vinç Nakliye İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Her Türlü İnşaat, Taahhüt, Onarım İşleri, Proje, Mühendislik Hizmetleri, Mimarlık,Dekorasyon Hizmetleri yapmak, yurt içinde ve yurt dışında açılmış veya açılacak her türlü bina, yol, köprü, Tünel, Baraj, Kanal, Duvar, Hafriyat, Montaj, dolgu, ve benzeri İşlerin Mühendislik, Mimarlık ve İnşaat İhalelerine Katılmak, Mimarlık ve İnşaat işlerinin bir kısmını veya tamamını Yurt içi ve yurt dışında taahhüt etmek ve yapmak,...