17 / 05 / 2024

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat adres

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat adres

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Seffan Budak tarafından kuruldu. 

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bamir Yapı İnşaat Orman Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamir Yapı İnşaat Orman Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kahraman Çavuş ve Muharrem Berkay Sucu ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin en eski ve büyük endüstri kuruluşlarından biri yeni işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki bu şirket hangisi ve işe alınacak personelde hangi şartlar aranıyor?

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Taşpınar tarafından kuruldu!

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  Hammam Yousef A Abughanım tarafından kuruldu.

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması mecliste!

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması ve organize sanayi bölgelerinde yönetim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Baykar Makina'nın Arnavutköy'deki arazisi Özel Endüstri Bölgesi oldu!

İnsansız hava aracı projeleriyle ön planda olan Baykar Makina'ya ait arazi, Cumhurbaşkanı Kararı'yla İstanbul Özel Endüstri Bölgesi kapsamına alındı. Özel endüstri bölgelerine dahil edilen firmalar önemli imkanlar buluyor. 

Alkazan İnşaat Endüstri Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alkazan İnşaat Endüstri Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 8 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Ubuz tarafından açıldı. 

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Uyanık tarafından kuruldu.

Metsa Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metsa Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yıldız ve Ahmet Yıldız ortaklığında kuruldu.

Myt Endüstri İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Myt Endüstri İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tunay tarafından kuruldu.

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat adres Haberi

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat adres

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Seffan Budak tarafından kuruldu. 

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Çelik konstrüksiyon teknolojik teçhizat vinç galvanizli çelik konstrüksiyon imal etmek, mekanik ve ışıl işlemleriniyapmak her nevi metal işleme ile kaplama tesislerini kurup işletmek, her çeşit çelik konstrüksiyon inşaat,mühendislik, imalat ve tesis kurma işlerini yapmak ve yaptırmak. 2. Her nevi yuvarlak yassı ve lama demir çelik metal paslanmaz çelik mamüllerinin alım satım ithalat ve ihracatını yapmak. Yuvarlak yassı ve lama demir çelik metal mamüllerinin işlenmesi suretiyle ve saçtan mehtelif cins profil soğuk demir imalat demir çekme haddeleme konstrüksiyon tesisleri kurmak ve işletmek. 3. Her türlü inşaat konut...