21 / 05 / 2024

Yıltaş Vizyon telefon

Yıltaş Vizyon telefon

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  1 milyon TL  sermaye Engin    Yıldız, Furkan Yıldız, Hüseyin Fatih Güzeloğlu tarafından kuruldu.

Apple'ın yükselişi telefon devinin aşağı çekti! Bir dönemin yıldızı şirket 14 bin kişiyi işten çıkarıyor

Telekomünikasyon devi Nokia, maliyetleri keskin bir şekilde azaltmak amacıyla 2026 sonuna kadar 14 bin çalışanını işten çıkarmayı planları arasına aldı. İşte tüm detaylar...

Akıllı telefon pazarı yüzde 8 daraldı

Akıllı telefon pazarı yüzde sekiz oranında daralarak son on yılın en düşük üçüncü çeyrek seviyesine geriledi. İşte ayrıntılar...

PTT, ÖTV'siz mobil telefon seçenekleriyle öğrencilere müjde verdi! İşte o modeller!

Kabine toplantısının sonucunda açıklanan vergisiz cep telefonu satışına ilişkin detaylar paylaşılmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere yönelik vergisiz telefon satışında hangi sınırlamaların olduğunu belirtti. PTT tarafından konuya ilişkin duyuru yapıldı. 

Sıfır telefon fiyatları yükselince ikinci ele olan eğilim iki kat arttı!

Tüketicilerin cep telefonu alma tercihlerini belirleyen araştırma sonuçlarına göre bu yıl yenilenmiş telefon alma eğiliminde geçen seneye göre iki kata yakın artış oldu. Türkiye’yi yenilenmiş telefonla tanıştıran EasyCep, peşin fiyatına 12 ay taksit ve 12 ay garantiyle satış yapıyor.

Otomobilde zam rallisi: Markalar tek tek fiyat güncelliyor! İkinci el araçlara da yeni zam kapıda!

Dolarda yaşanan yükseliş özellikle telefon, bilgisayar ve otomobil gibi ithal ağırlıklı ürünlere zam gelmesine neden oldu. otomobil firmaları fiyatlarını tek tek güncelliyor. İkinci el araçlar içinde yeni zam kapıda.

Apple iPhone'a zam yaptı, vatandaş telefon kiralamaya başladı! Aylık ve yıllık iPhone kiralama dönemi başladı!

Apple'ın zam haberi vatandaşları telefon kiralamaya yöneltti! Kiralabunu.com'da iPhone kiralama talepleri rekor kırdı, kullanıcılar bütçelerine uygun seçeneklerle istedikleri modeli kiralamaya başladı.

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Taşkın ve Z.Ubeydullah Yıldırım ortaklığında kuruldu.

OPPO Reno 6, A101'de satışta! 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Cep telefonu piyasasında yer edinen ve önemli ölçüde kullanıcıya sahip OPPO Reno 6 kampanyalı olarak A101’de satışa çıktı. İşletim sisteminde Android 11 yüklü gelen telefon 8 nm Snapdragon 720G işlemcisiyle karşımıza çıkıyor.

Hazine Bakanı Nebati'den ilginç ekonomik kriz açıklaması: Küçükler debelenmeye devam etsin

Türkiye'de son bir haftada yatırımcının yönünü dolardan Türk lirasına çevirmesi için peş peşe ekonomi paketleri açıklandı. Yaşanan ekonomik krizi ve enflasyonla ilgili açıklamalar yapan Bakan Nebati, 'Bırakın küçükler debelensin büyükler vizyon sahibidir büyük karar alır' dedi.

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  1 milyon TL  sermaye Engin    Yıldız, Furkan Yıldız, Hüseyin Fatih Güzeloğlu tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Reysaş GYO 2020 yılı için Vizyon Grup ile anlaştı!

Reysaş GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında 2020 yılı için seçilen Bağımsız Denetim Kuruluşu Vizyon Grup Bağımsız Denetim Anonim Şirketi tescil edildi.

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Seffan Budak tarafından kuruldu. 

Yıltaş Vizyon telefon Haberi

Yıltaş Vizyon telefon

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  1 milyon TL  sermaye Engin    Yıldız, Furkan Yıldız, Hüseyin FatihGüzeloğlu tarafından kuruldu.

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited konusu
AMAÇ VE KONU Madde 3 Şirketin Amaç ve Konusu başlıca şunlardır; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde...