02 / 05 / 2024

YKS Tasarruf

YKS Tasarruf

Danışmanlık hizmeti sunan yönetim firmaları sayesinde mevcut ve yeni yapılacak konutların yanı sıra otel, hastane, alışveriş merkezleri gibi tüm ticari ve hizmet amaçlı binalarda satın alma, sözleşme yönetimi ve enerji verimliliği alanlarında yönetim ve

YKS yönetimi yüzde 30 tasarruf sağlıyor!

YKS Türkiye’de Gayrimenkul Yönetiminin öncü firması olarak, uyguladığı ortak gider maliyetlerini düşürücü yöntemlerle tasarrufta büyük farklılıklar yaratıyor

Yoksul aileler için konut tasarruf hesabı programı başlatılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, yoksul ailelerin konut sahibi olabilmesi için 'konut tasarruf hesabı' programını başlatacaklarını açıkladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 24 dakika tasarruf sağlayacak!

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'ni analiz etti: Her gün 6.5 milyon insan her yöne tek gidişte 24 dakika tasarruf sağlacak.

ELDER elektrik faturalarında tasarruf yöntemlerini açıkladı!

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) elektrik faturalarında tasarruf sağlamanın yollarını açıkladı. Peki, Elektrik tasarrufu nasıl yapılır? Elektrik faturasını düşürmenin yolları nelerdir? İşte madde elektrik faturasının düşürmenin yolları...

Persan bina yalıtımında yüzde 50 tasarruf sağlıyor!

PERSAN Çatı, Cephe, Yalıtım Sistemleri, tarımdan gıdaya birçok sektörde kullanılan perlit madenini yalıtım malzemelerine uyarlıyor ve böylece ek yalıtım malzemesine ihtiyaç duyulmadan bina yalıtımında yüzde 50 tasarruf sağlanıyor.

Yalıtımlı binalar yüzde 25 tasarruf sağlıyor!

Aksa Doğalgaz Manisa Bölge Müdürü İbrahim Başaran, doğalgaz kullanımında tasarruf edilebilecek yöntemleri anlattı.Başaran, "Binaların yalıtımı olduğu sürece yüzde 25 civarında tasarruf ettiği kanıtlandı. " dedi.

E-fatura uygulaması 2016'da 3 milyar TL'nin üzerinde tasarruf sağlayacak!

Uyumsoft Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Hüseyin Şahin, "51 bine yakın mükellef, e-fatura uygulamasıyla 2016 yılında 3 milyar TL'nin üzerinde tasarruf sağlayacak. Yılda 200 bine yakın ağacın kesilmesinin de önüne geçilecek" dedi.

Mantolama yüzde 60 tasarruf sağlıyor!

Binalarda ısı sistemini sağlayan mantolama sistemi, yüzde 60 civarında tasarruf sağlıyor. Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, sistemi başından yaptıranların kazançlı çıkacağını söyledi.

Isı Pay Ölçer'le tasarruf mümkün!

Isı Pay Ölçer sistemi sayesinde apartmanlarda daire sakinleri yılda yaklaşık 600 TL tasarruf ederken, çevre korunmasına da katkıda bulunuyor. Isı Pay Ölçer nedir? İşte ayrıntılar...

Star Rafinerisi, Petkim'e 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Star Rafinerisi'nin tamamlanması ile ülkemize yıllık 2-2,5 milyar dolar, Petkim'e ise 100 milyon dolar tasarruf sağlanacağını söyledi.

Kenan Yavuz: Tesis ülkeye yıllık 2 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

Star Rafinerisi'nde altyapının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Kenan Yavuz, "Tesis ülkeye yıllık 2-2.5 milyon dolar, Petkim'e ise yıllık 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak" dedi

Malikin tasarruf yetkisini sınırlayan şerhler!

Gayrimenkul malikleri, kural olarak onun üzerinde tasarruf yetkisine de sahip oluyor. Ancak çeşitli sebeplerle bu yetkinin sınırlandırılabiliyor. İşte malikin tasarruf yetkisini sınırlayan şerhler..

Körfez Geçiş Köprüsü 650 milyon dolarlık tasarruf sağlayacak!

İSTANBUL, Gebze-Orhangaziizmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü'nün yılda 650 milyon dolarlık bir tasarruf sağlaması planlanıyor.

Mirasta tasarruf edilebilir kısım hesabı!

Medeni Kanun gereğince, mirasçı olarak altsoyu, ana ve babası, kardeşleri veya eşi bulunan mirasbırakan, mirasının saklı paylar dışında kalan kısmında ölüme bağlı tasarrufta bulunabiliyor. İşte mirasta tasarruf edilebilir kısım hesabı...

YKS Tasarruf Haberi

YKS Tasarruf

İş gücü verimliliği, maliyetlerin düşürülmesi, verimin artırılıp hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve doğru bütçeleme gibi birçok konuda dışarıdan danışmanlık alan şirketler; kalitesine ve kazançlarına doğrudan katkı sağlıyor. Bu konuda uzman danışmanlık firmaları yatırımcılara ışık tutuyor.



PROFESYONEL YATIRIMCILARIN YÖNETİMİ YKS’DE…




Gün geçtikçe profesyonelleşen yatırımcılar tesis yönetiminde de yatırımlarını konusunda uzman şirketlere güvenle teslim ediyorlar. Sektörün önde gelen kuruluşlarından Yapı Kredi Koray GYO ve Koray İnşaat iştirakı olan YKS; Ofis, Rezidans, AVM ve Endüstriyel Tesis projeleri için yüzde 100 Türk sermayesi ile 22 yıldır “Yönetim ve İşletim” hizmeti sunuyor. YKS Türkiye’de Gayrimenkul Yönetiminin öncü firması olarak, uyguladığı ortak gider maliyetlerini düşürücü yöntemlerle tasarrufta büyük farklılıklar yaratıyor.



YKS Genel Müdürü Bahadır Adıyaman; “Tesis yönetimi, bir yapının amaçlarına en iyi ve en düşük maliyetlerle ulaşmasını sağlamak ve...