25 / 07 / 2024

Yoğuşmalı kazan ne demek

Yoğuşmalı kazan ne demek

Termo Teknik Merkezi Isıtma Sistemleri Müdürü Hasan Akça, merkezi sistemlerde yüzde 20’ye varan verimlilik sağlayan ve bireysel ısıtmanın yerini alma yolunda ilerleyen yoğuşmalı kazan sistemlerini veTermo Teknik’in EVOMAX çözümünü anlattı.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

1 Milyon Liranın 32 günlük mevduat faizinde kazanç ne kadar? 

1 milyon liranın 32 günlük mevduat faizinde elde edeceği getiri, bankaların mevduat faizlerindeki sert yükselişler göz önüne alındığında oldukça dikkat çekici bir seviyeye ulaşmış durumda.  Güncel mevduat faiz oranları ve 32 günlük en yüksek kazançlar hakkındaki detaylar...

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi indirimde! İşte Bosch 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kombi ihtiyacı olanlar dikkat! Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi n11 sitesinde indirimle satışta. Peki Bosch kombi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kış aylarında musluğu açtığımda sıcak su gelsin diyenler için Bosch, yoğuşmalı kombi ürününü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Çift eşanjör yapısıyla fan ve alev modülasyonuna sahip olan Bosch yoğuşmalı kombi suların sıcak olmasını sağlıyor. İşte merak edilenler ve fiyat listesi.

İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ kura çekilişlerine dair il il detaylar araştırılıyor. Nüfusun yoğu olduğu illerden biri olan İzmir’de kuraların ne zaman başlayacağı sorgulanıyor.

Bosch “Tasarruf sever Bosch’u seçer” sloganıyla kış kampanyasını başlattı. İşte 27 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji, yüksek kaliteye ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombileri ile hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde hem evlerinizi hem de yüreklerinizi ısıtıyor. ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ kampanyasıyla kışa dönük kampanyaya imza atan Bosh yoğuşmalı kombi fiyat liste

Arızi kazanç nedir? Arızi kazanç ne demektir? İşte detaylar!

Arızi kazanç nedir? Arızi kazanç ne demektir? şeklindeki soruların yanıtları aranmaktadır. İşte merak edilen o detaylar…

Tefal Yoğurtçum II yoğurt yapma makinesi ne kadar? Yoğurt yapma makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tefal Yoğurtçum II yoğurt yapma makinesiyle artık evde yoğurt yapmak hem daha eğlenceli hem de daha kolay! Tefal Yoğurtçum II yoğurt yapma makinesine ne kadar? Tefal 2022 fiyat listesi..

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Yoğuşmalı kazan ne demek Haberi

Yoğuşmalı kazan ne demek

Yüksek yakıt faturası ödeyip ısınamama, kış aylarının en önemli sorunlarından bir tanesi. Termo Teknik Merkezi Isıtma Sistemleri Müdürü Hasan Akça, merkezi sistemlerde yüzde 20’ye varan verimlilik sağlayan ve bireysel ısıtmanın yerini alma yolunda ilerleyen yoğuşmalı kazan sistemlerini veTermo Teknik’in EVOMAX çözümünü anlattı.


Kışın kendini göstermesi ile birlikte hesaplı ve sorunsuz ısınma problemi bir kez daha gündeme geldi. Katlanarak yükselen yakıt masraflarına karşılık, yeterli ısıtılamayan konutlar ve işyerleri enerjiyi verimli kullanmanın önemini bir kez daha ortaya çıkardı.

Oysa, daha az harcayarak, daha iyi ısınmak mümkün. Bu sonucu sağlamanın en önemli yollarından birisi ısıtmanın ana kaynağı olan kombi ve kazanların yüksek kalitede olması  ve verimli çalışması.

Günümüzde ısı sistemleri üreticileri daha az yakıt ile yüksek ısıtma sağlayan, çevreye daha az zarar veren yoğuşmalı kombi...