04 / 05 / 2024

YÖK Uşak Üniversitesi tıp fakültesini onayladımı

YÖK Uşak Üniversitesi tıp fakültesini onayladımı

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Uşak Üniversitesi bünyesinde tıp fakültesi kurulması yönündeki teklif YÖK tarafından kabul edildi'' dedi.

A101'de 14-21 Mart aktüel ürünler kataloğu belli oldu! Büyük indirim başlıyor! Duyan akın edecek!

A101 14 Mart ile 21 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak aktüel kampanya kataloğunu duyurdu. 14 Mart 2024 Perşembe gününden itibaren A101 Marketlerde 'Aldın Aldın' etiketi ile satışa sunulacak ürünlerde büyük fırsatlar sunuluyor, duyan ekin edecek.  İşte A101 14-21 Mart 2024 Aktüel Kataloğu..

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Uçmayan kalmasın! Havayollarında büyük fırsat! Uçak biletlerine yüzde 50’ye varan indirim

Kış tatili planlayanlar, yazını şimdiden ayarlayanlar… Bu fırsat kaçmaz. Uçak bileti kampanyalarında böylesi görülmedi. Corendon Airlines yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte tarihler ve dataylar…

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

Uçuşu olanlara büyük şok! 1700 sefer iptal edildi!

İskandinav havayolu SAS'tan uçak bileti alanlar büyük bir şok ile karşılaştı. Tam 1700 sefer iptal edildi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Şişli'de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri molozlar arasında saklanan yavru kedilere rağmen gecekonduyu yıktı. Akıllara durgunluk veren yıkımda kedilerin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

YÖK Uşak Üniversitesi tıp fakültesini onayladımı Haberi

YÖK Uşak Üniversitesi tıp fakültesini onayladımı

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Üniversitesi bünyesinde tıp fakültesi kurulacağını bildirdi. 


Altay, yaptığı yazılı açıklamada YÖK Genel Kurulu'nun 14 Temmuz'daki toplantısında Uşak Üniversitesi bünyesinde tıp fakültesi kurulmasına yönelik teklifin kabul edildiğini belirtti.


Uşak'ın Ege Bölgesi'nde tıp fakültesi bulunmayan tek il olduğunu ifade eden Altay, açıklamasında şunları kaydetti:


"Uşak, çevre illerdeki Simav, Gediz, Şaphane, Pazarlar, Selendi, Çivril, Dumlupınar, Kula ve Hocalar gibi ilçelere sağlık hizmeti veriyor. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun Uşak'ı ziyaretinde bu durumu kendileri ile paylaşmış, kendileri mitingde halkımıza tıp fakültesi kurulması ile ilgili çalışmaları başlatacağını aktarmıştı. YÖK'ün aldığı son kararla ilimizde tıp fakültesi kurulmasının önündeki bir engel daha ortadan kalktı. Uşak mümkün olan en kısa zamanda tıp fakültesine...