29 / 04 / 2024

Yonca Aközer özgeçmişi

Yonca Aközer özgeçmişi

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer kimdir? Yonca Aközer, Alkaş'tan önce hangi firmalarda görev yaptı? Yonca Aközer, Ankara Oteli ve Tatilya'da hangi görevlerde bulundu? İşte Yonca Aközer biyografisi, özgeçmişi...

Asgari ücrette yeni gelişme! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İşte son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı şekilde gerçekleşen görüşme sonrası konuşan Atalay, "Asgari ücretle ilgili bir şey gündeme geldi mi?" sorusuna da cevap verdi.

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? İşte 5 soruda bina güvenliği!

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? sorularının yanıtları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. İşte 5 soruda bina güvenliği...

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

Deprem bölgesindeki evlere elektrik verilecek mi? İşte çok merak edilen o sorunun yanıtı!

Büyük felaketin ardından, evlerinde yıkım meydana gelmeyen vatandaşlar da elektrik ve doğalgaz olmadığı için perişan. Üstelik depremin kışın en soğuk günlerinde gelmesi, hayatta kalanlar için de işleri çok zorlaştırdı. Peki deprem bölgesine elektrik verilecek mi? İşte bu sorunun yanıtını Bakan Dönme

Deprem nedeniyle Türkiye ekonomik krize girer mi? İşte yanıtı!

Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve yüzyılın en büyük facialarından biri olduğu bildirilen depremlerin ardından, “Türkiye ekonomisi krize girer mi?” sorusu da akıllara geldi. Peki şu an itibarıyla can kayıplarının 7 bini, yaralı sayısının ise 40 bini aştığı bu felaketin ardından Türkiye ekonomi

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

AK Parti yeni duyurdu! İşte EYT’lilerin ilk maaşlarını alacağı tarih!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin haftalardır beklediği düzenlemenin ne zaman yasalaşacağı ve 2.6 milyon kişinin emekli maaşlarını ne zaman alacağı halen merak konusu iken, son açıklama yine AK Parti cenahından geldi. AK Parti Grub Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesinin Tür

EYT tarihi hakkında AK Parti'den resmi açıklama! Seçimler etkileyecek mi? İşte yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, EYT düzenlemesinin Meclis'e sunulmasına ilişkin, "Seçim bekleniyormuş veya seçimden sonraya kalacakmış gibi bir şey söz konusu değil, irade ortaya çıkmıştır" dedi.

e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında çocuk destek parasını alacak! Çocuk Destek Bileşenine zam geldi mi? İşte detaylar..

Aile Destek Paketi'nden faydalanan yüzbinlerce kişi çocuk parasının hesaplara yatıp yapmadığını merak ediyor. Peki, Çocuk Destek Bileşeni ödemeleri hesaplara yattı mı, zam geldi mi? İşte detaylar... 

Bankada param varsa evde bakım maaşı kesilir mi? İşte yanıtlar!

Evde bakım maaşının alınması belli şartlara bağlıdır. Maaş almak için başvuru yapacak kişiler, “Bankada param varsa evde bakım maaşı kesilir mi?” sorusunun yanıtı aramaktadır. İşte detaylar!

Benzin ve motorin fiyatları değişti mi? İşte 21 Kasım Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları değişti mi, akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? İşte 21 Kasım Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Uçak bileti alacaklar dikkat! İç hat biletlerinde yeni tavan fiyat belli oldu

İç hat uçak biletlerinde tek yön için daha önce 999 lira olan tavan fiyat, bin 150 lira olarak belirlendi.

Yonca Aközer özgeçmişi Haberi

Yonca Aközer özgeçmişi

Yonca Aközer kimdir?


Yonca Aközer, 1968'de Ankara'da doğdu. 1989 yılında Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Lisans eğitiminin ardından, 1990-1992 yılları arasında ABD’ye giderek turizm üzerine eğitim aldı. 


İş hayatına turizm sektöründe başlayan Aközer, 4 yıl Ankara Oteli’nde çalıştı. Kariyer hayatına, eğlencenin turizm sektörüyle birleştiği Tatilya Eğlence Merkezi’nde devam eden Yonca Aközer, Tatilya Satış Müdürlüğü görevini üstlendi. 


2002 – 2010 yılları arasında, perakende sektörüne eğitim ve danışmalık hizmetleri sunan Soysal’da  8 yıl Satış Müdürü olarak görev yapan Aközer, ekibi ile eğitimlerin ve konferansların  satış faaliyetlerini yürüttü. Yonca Aközer, 2010 yılından bu yana gayrimenkul ve perakende sektörüne sponsorluk, fuarcılık, etkinlik ve danışmanlık hizmeti veren Alkaş’ta Genel Müdür olarak görev yapmakta.


Yonca Aközer iletişim!


Alkaş


Adres: Akatlar, 5. Gazeteciler Sit. 2. Söltaş Evleri Hare Sokak K-15 Levent 34335...