03 / 05 / 2024

Yonca Lodi Metaverseden arsa alıyorum

Yonca Lodi Metaverseden arsa alıyorum

Son zamanların en popüler sosyal dijital uygulaması olan metaverseye olan rağbet gün geçtikçe artıyor. Ünlülerin yeni yatırım merkezi metaverse mi oluyor?

Osmaniye'de 52 kişiye mezar olan o apartmanın raporu hayrete düşürdü! Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz!

Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremde 9 katlı Yonca Sitesi B Blok Apartmanı ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda tüm gerçekler ortaya çıktı. Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz...

Yonca Life fiyatları ne kadar? 2024'te teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen Yonca Life 3 blok olarak inşa ediliyor. 110 konutun yer aldığı projenin teslimlerinin 2024 yılında yapılması planlanıyor.

Yonca Life'ta 5.5 milyon TL'ye 3+1! Yeni proje!

Pendik'te hayata geçirilen Yonca Life projesinde yer alan konutların fiyatları 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Yonca Life projesi 3 blok olarak yükseliyor. 

Yonca Çelik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yonca Çelik Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sonumut tarafından kuruldu.

Hakmar’da Yonca ayçiçek yağı 119,95 TL’ye, Selpak kağıt havlu 49,95 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 32,95 TL’ye düştü!

4 Ağustos-13 Ağustos tarihlerinde Hakmar’da indirime giren ürünler belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre Yonca ayçiçek yağı 119,95 TL’ye, Selpak kağıt havlu 49,95 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 32,95 TL’ye düştü. İşte Hakmar 5 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Yonca Lodi: Metaverse'ten arsa topluyorum!

Son zamanların en popüler sosyal dijital uygulaması olan metaverseye olan rağbet gün geçtikçe artıyor. Ünlülerin yeni yatırım merkezi metaverse mi oluyor?

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golden Shamrock Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Digital Network Alkaş DNA ile gayrimenkul sektörü yeni bir soluk kazanacak!

Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan DNA platformunu anlattı. İşte platforma ilişkin bilgiler...

Kaşmir Yonca satılık!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...

Kaşmir Yonca'da son etap satışta!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. 815 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 4+1 fiyatına 5+1 daireler satışta.

RE360 Gayrimenkul Konferansı'nın basın toplantısı 19 Kasım'da!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde Digital Network Alkaş platformu aracılığıyla yapılacak RE360 Gayrimenkul Konferansı 19 Kasım saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

Yonca Evcimik ipotekli arazi davasını kazandı!

Şarkıcı Yonca Evcimik, Kocaeli-Gölcük’te bulunan ipotekli arsasıyla ilgili icra takibi başlatan Özden Akaryakıt şirketine açtığı davayı kazandı.

Yonca Evcimik'ten evine haciz geldiği iddialarına ilişkin açıklama!

Şarkıcı Yonca Evcimik, bankadan çektiği yaklaşık 1 milyon TL'lik kredi borcunu ödeyemediği haberlerine ilişkin "Evimden olmuşum… ama bundan benim haberim yok! " dedi...

Yonca Lodi Metaverseden arsa alıyorum Haberi

Yonca Lodi Metaverseden arsa alıyorum

Teknoloji geliştikçe yatırım alanlarında değişiyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; şarkıcı Yonca Lodi yeni yatırımlarını metaverse aracılığıyla gerçekleştiriyor.

"ARSA VE CADDE ALIYORUM"

Dijital mecra ile arasının oldukça iyi olduğunu söyleyen Yonca Lodi, "Bu ara Metaverse'e (kurgusal evren) bayağı ilgiliyim. Etiler, Bebek, Nişantaşı... Toplayabildiğim kadar arsa ve cadde almaya çalışıyorum. Toprak ağası olmak gibi bir gayem yok ama bir gün gelecek buralar çok değerlenecek" diye konuştu.

Geleceğin dijital dünyada var olduğuna dikkat çeken Lodi, Metaverse konseri yapmak istediğini dile getirdi.

Metaverse'te arsa almak mantıklı mı?

Metaverse ile sanal emlak uzmanları...