05 / 05 / 2024

Yoo ve Say Yapı yooistanbul

Yoo ve Say Yapı yooistanbul

250 milyon yatırım bedeliyle hayata geçirilen Yooistanbul satılık daire seçenekleri 1+1,2+1,3+1, penthouse ve townhouse şeklinde tasarlandı.

Adalet Bakanlığı resmen açıkladı! Yeni personel alımı sayısı 22 bin 120 oldu! Başvurular ne zaman?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, personel alımı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve sayının yükseltildiğini açıkladı. Peki Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak? 

Sözleşmeli personellere kadro yolu açıldı! Kadro düzenlemesi meclisten geçti

Kamu kurumlarında çalışan ve sayıları 458 bin 615 olan sözleşmeli personeli ilgilendiren  kadro düzenlemesi Meclis’ten geçerek yasalaştı. Artık kadrolu olabilecekler.

Hisseli tapu satışı için ne gerekiyor?

Hisseli tapu; taşınmaz bir mülk üzerinde hak sahibi olan kişilerin isimlerin ve sayılarının bulunduğu tapu türüne denilmektedir. Peki “Hisseli tapu satışı için ne gerekir, Hisseli tapu satışı için ne gerekiyor?” sorularının yanıtları!

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Samsung Galaxy A serisi görücüye çıkmaya hazırlanıyor! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Samsung, 17 Mart'ta Galaxy A serisini tanıtacak herkes nefesini tuttu ve sayılı saatlerin geçmesini bekliyor. Peki 17 Mart'ta hangi modeller tanıtılacak? İşte cevabı...

Konut kiralamadaki kurumsallaşma vergi kaybını engelleyecek!

Son senelerde kayıt dışı hususlarla gündeme gelen ve sayıları 10 binleri ilgilendiren kısa ve orta vadeli emlak kiralama sektöründe başlayan kurumsallaşmanın turist sayısını yükseltemesi ve vergi kaybını önlemesi öngörülüyor.

Benat Ortega, Akmerkez GYO'dan ayrıldı!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyesi Benat Ortega görevinden istifa ettti. Yerine hisselerinin tamamı KLEPIERRE SA'ya ait olan KLE DIR SAS'ın Yönetim Kurulu üyesi olarak ve Sayın Johan Caspar Bergenthal'in KLE DIR SAS'ın gerçek kişi temsilcisi olarak atanmasına karar verildi. 

Müteahhitlerden fiyat farkı güncellemesi talebi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Hükümetten ve sayın Cumhurbaşkanı'ndan orta ve büyük rakamlı projeleri durdurmalarını ve sözleşmeleri 'güncel' enflasyona göre fiyat farkı güncellemesi yapmalarını istirham ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Halk GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 31 Mart 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları tescil edilmiş olup, tescil ilanı 29 Nisan 2021 10319 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

5 maddede arsa payı ve sayı çoğunluğu gerektiren kararlar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "5 maddede arsa payı ve sayı çoğunluğu gerektiren kararlar" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş ve Sayın Nihat Uzunoğlu'ndan oluşmasına karar verildi.

3 ildeki 15 yaylanın statüsü değiştirildi!

Bazı Alanların “Yayla Alanı” Olarak İlan Edilmelerine İlişkin Aynı Listede Tarih ve Sayıları Yazılı Bakanlar Kurulu Kararlarında Yer Alan Hükümlerin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Karar 30 Ocak 2021 tarihli 31380 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye'deki riskli yapı sayısı 153 binden fazla!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde riskli binaların illere göre dağılımı ve sayılarını sormuştu. Soruyu yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde153 binden fazla riski yapı ilan edildiğini söyledi.

Yoo ve Say Yapı yooistanbul Haberi

Yoo ve Say Yapı yooistanbul

İstanbul Avrupa Yakası Zincirlikuyu'da inşa edilen Yooistanbul projesi  Yoo ve Say Yapı imzası taşıyor. Projede toplam 132 konut yer alıyor. 


22 bin metrekarelik alan üzerinde 11 bloktan oluşan projede teslimlerin 2016 sonunda yapılması planlanıyor. 


Yooistanbul satılık daire seçenekleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, penthouse ve townhouse şeklinde tasarlandı. 


250 milyon yatırım bedeliyle yükselen Yooistanbul satılık daire büyüklükleri 101 metrekareden başlayıp 242 metrekareye kadar yükseliyor. 


Yüzde 80'i yeşil alandan oluşan Zincirlikuyu Yooistanbul'da  fitness salonu, buhar banyosu, spor alanları, açık / kapalı yüzme havuzu ve oyun alanları ile otopark gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Yooistanbul adres: Kardelen Sokak No.10 Ortaköy, İstanbul


Yooistanbul iletişim;

Telefon: 444 17 13 

Web Adresi: www.yooistanbul.com

Öznur...